fbpx
Skip to main content
Sami Naceri

OSEDEO, DROGIRA SE, BIJE, ROBIJA... Ovako danas izgleda glumac iz kultnog filma "TAKSI"! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/552401233210
Stigle ga godine.

Prošlo je čak osamnaest godina od prvog prikazivanja jednog od najpopularnijih francuskih filmova u poslednjih nekoliko decenija. U pitanju je ostvarenje "Taksi", koji je proslavio glumca Samija Nacerija. Naceri (55), koji je tumačio ulogu vanserijskog poznavaoca automobila i taksistu Danijela Moralesa, danas je potpuno drugačiji.

Njemu je to bila uloga karijere, a igrao je Danijela i u preostala tri nastavka. Kada se prvi film pojavio na bioskopskim platnima imao je 37 godina. Sada, 18 godina kasnije, odaju ga svetle oči i ožiljak ispod levog oka.

Ipak, seda kosa danas je postala njegov prepoznatljivi znak.

Mada, s obzirom na to šta je sve prošao i radio, još i ne izgleda loše. U privatnom životu za njega nije bilo mirovanja, pa je nekoliko puta optužen za huliganizam i suočavao se sa krivičnim postupcima. Ležao je osam meseci u zatvoru zbog korišćenja droge. Bio je osuđen na dva meseca zbog napada na medicinsko osoblje u bolnici u kojoj je bio zbog predoziranja, a osuđivan je zbog nasilja i pokušaja ubistva, kada je napao jednog radnika obezbeđenja u Marseju. Ima sina Džulijana, rođenog 1995. godine, a oženjen je glumicom Mari Žulijar. 

Postoje spekulacije o najnovijem nastavku filma Taksi, ali zvaničnih informacija i dalje nema.

 

 

Pogledajte OVDE kako danas izgleda lepa Danica iz "Lajanja na zvezde". 

 

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd