fbpx
Skip to main content
Muškarac i devojka se ljube

RECITE ZBOGOM PRERANOJ EJAKULACIJI: Ovo će vam pomoći da DUŽE uživate u SE*SU, a VEOMA JE LAKO

Foto: Profimedia
Opustite se i dišite duboko.

Česti problemi koji se javljaju tokom seksa mogu postati stvar prošlosti uz pomoć jednostavnih trikova.

Svrab u međunožju
Foto: Profimedia/ilustracija

Ukoliko imate problem sa dužinom trajanja seksualnog odnosa, zaboravite na pilule i "prirodne" lekove jer vam neće pomoći. Takođe, trudite se da budete smireni i nikako ne paničite ako stvari ne krenu onako kako ste vi zamislili. Umesto toga isprobajte ove tri tehnike koje su se u praksi pokazale kao vrlo efikasne.

OPREZNO SA ENERGETSKIM PIĆIMA: Evo žasto su ŠTETNA i zašto ih treba izbegavati!

VEŽBA

Postoji veliki broj praktičnih stvari kokje vam mogu pomoći da produžite seksualni čin. Nošenje kondoma (ili dva), na primer, može smanjiti osetljivost penisa dovoljno da rešite problem. Kao alternativa tu je tehnika "stiskanja" koja podrazumeva pritiskanje vrha penisa palcem i kažiprstom sa kojom trebate da prestanete kada osetite da ćete doživeti orgazam. Ovu tehniku ponovite nekoliko puta pa ćete vremenom naučiti da se kontrolišete bez tehnike stiskanja. Naravno, možete pitati svoju partnerku da vam pomogne jer je baš vama potrebna dodatna praksa.

NA STUBU SRAMA: Pogledajte sta su to toliko JEZIVO URADILI sinovi Donalda Trampa

VIŠE INTENZIVNIH ORGAZAMA

Ženski orgazam
Foto: Profimedia

Jednom kada uspete da produžite vreme seksa, biće vam potreban dodatni trening kako biste bili u mogućnosti da doživite snažne orgazme. Odlaganjem ejakulacije i stvaranjem tenzije koja će vas dovesti do savršenog vrhunca pripemićete teren za mogućnost ostvarivanja višestrukih orgazama koji će izazvati senzaciju po celom vašem telu. To ćete postići uz pomoć vežbi za karlične mišiće tako što ćete raditi pokrete kao kada pokušavate zaustaviti uriniranje. Ovaj mini trening radite dva puta dnevno sa 15 ponavljanja, a vremenom se trudite da dođete do brojke od 75 ponavljanja.

LAGANO DISANJE

Važno je da se fokusirate i na disanje. Tehnika laganog ispuštanja vazduha dok vodite ljubav će vam itekako pomoći. U momentima kad osetite da ćete doživeti vrhunac trebali biste da ispuštate vazduh kroz usta, a to će kao rezultat dovesti do veće tenzije u predelu abdomena što znači da će i sam orgazam biti intenzivniji. Alternativno rešenje je metod sa ledom. Pre seksa na testise stavite kocke leda kako biste produžili intenzitet orgazma, ali naravno vodite računa da led ne držite predugo.

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd