fbpx
Skip to main content
vežbanje u teretani

Tri koraka do SAVRŠENE MUŠKE DEFINICIJE, ovi saveti će vam OLAKŠATI TRENING

Foto: Profimedia
Savršene vežbe za mršave muškarce.

Kada su u pitanju vežbe i teretana uglavnom smo skoncentrisani na snažne muškarce ili one s viškom kilograma, dok se veoma retko bavimo mršavim momcima.

SODOMA I GOMORA: Prikazana NAJPERVERZNIJA i NAJBIZARNIJA scena se*sa u istoriji televizije! (VIDEO)

teretana
Foto: Profimedia

Evo tri vežbe pomoću kojih će oni znatno osnažiti svoju muskulaturu:

Čučnjevi s tegovima

Univerzalna vežba koja pokreće veliki broj mišića i koja deluje na velike muskulaturne grupe - a sa tegovima donosi duplo bolji rezultat. Bez straha uzmite teg koji vam dobro leži u ruci i sa kojim ne gubite ravnotežu, i uradite seriju prednjih čučnjeva tako da vam šipka od tega bude što bliže vratu. To je važno da biste lakše držali teg i da ne biste poleteli napred. Ovako ćete savršeno uticati na noge, gornji deo tela, ruke i ramena.

FEJSBUK ZNA SVE O VAMA: Neće vam biti prijatno kada saznate koje sve INFORMACIJE POSEDUJE

Tegovi iznad glave

Ako zaista patite za većim trouglom, ovo je vežba koju morate da radite. S tim da nije isto da li dižete tegove "normalno" ili ih dižete da biste ih držali iznad glave, jer u toj poziciji vaši će mišići raditi dvostruko i vaše će telo postupno pokazivati znakove rasta mišića. Samo pazite na ravnotežu, odnosno na stav kako vam teg ne bi preterano ljuljao ruke i gornji deo tela. Lagano i čvrsto, s onoliko ponavljanja koliko možete. S vremenom će ponavljanja prerasti u serije.

Podizanje

Podizanjem na šipki vaše će ruke doslovno podizati vašu punu težinu i u tome i leži čar ove vežbe. Sopstvena težina i poveći broj zgibova mišićima će dati impuls za rast i to velikoj grupi mišića tela, ruku, ramena.

Pogledajte u video kako da pravilno izvodite ove vežbe.

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd