fbpx
Skip to main content
Tuča

TUČA KAKVA SE RETKO VIĐA: Dvojica probala da PRETUKU mladića, nije im pomogla ni PALICA (VIDEO)

Foto: LiveLeak Printscreen/JoeFaircloth1088
Brutalan obračun.

Odavno je poznato da učesnici u saobraćaju imaju kratak fitilj i da neretko verbalni prerastu u fizičke sukobe.

Međutim, na snimku koji se pojavio na internetu je zabeležen epski obračun koji se retko viđa i u najekstremnijim situacijama. Glavni akteri su Englezi, koji su tradicionalno skloni ovakvim situacijama. 

Vozač prvog automobila, koji je stao pre skretanja je, verovatno, bio iznerviran jer su mu trubili iz iz auta iza njega. Besan je izašao, iz gepeka izvadio bejzbol palicu i nakon što je nešto dobacio drugom vozaču krenuo da mu razbija svetlo na vozilu.

SEVALE PESNICE: Muškarci se BRUTALNO potukli, beba PLAČE, putnici u strahu BEŽE po avionu (VIDEO)

Istog trenutka, muškarac iz oštećenog automobila je izašao i krenuo ka momku sa palicom, kome je bio dovoljan jedan pogled da shvati s kim ima posla. Sve vreme se povlačio od iznerviranog rivala, čak i zamahnuo palicom i probao da ga udari. 

Na njegovu veliku žalost, promašio je, a onda "popio" žestoki nokaut i pao u nesvest na travu pokraj puta. Kako bi osvetio svog druga, još jedan mladić se uključio u tuču. Međutim, ni on nije prošao ništa bolje, pošto je i njega muškarac "uspavao" veštom polugom. 

Nakon toga, pobednik seo u svoj auto i nastavio put. Na snimku se čuje da je devojka iz automobila pozvala policiju da pokupi onesvešćene napadače.

 

Pročitajte i:

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd