fbpx
Skip to main content
Seks

5 ključnih razloga zašto je dan najbolje početi ZORNJAKOM

Foto: Profimedia
Poslušajte dobro!

Sigurni smo da većina vas smatra da je veče najbolje za romantične akcije u krevetu, ali doktori ne misle tako. Ogroman broj doktora savetuje da jutro treba da bude doba dana koji treba da posvetite seksualnim aktivnostima. Sudeći po njima, jutarnji seks ima značajne pozitivne uticaje na vaše telo, a takođe će vam omogućiti da imate lepši, bolji i produktivniji dan. Evo o čemu je reč:

1. Bolje raspoloženje. Kada dan započnete sa seksom, sve ostalo će vam biti sjajno. Posle jutarnjeg seksa bićete srećniji i teško će nešto moći da vam pokvari dan.

KOLIKO S*KSA JE DOVOLJNO? Evo konačnog odgovora na večno pitanje!

2. Manje stresa. Seks je dokazano jedan od najboljih načina za uklanjanje stresa, a zbog toga je vrlo koristan pre odlazka na posao ili stresan sastanak.

seks
Foto: Profimedia

3. Nivo testosterona je veći ujutru. Zbog povećane količine testosterona, ujutru ćete se pokazati mnogo bolje nego uveče i vaša partnerka će tek tada shvatiti koliki ste alfa mužijak.

4. Razbudićete se. Verujte nam, ništa vas neće razbuditi kao pogled na golo žensko telo čim otvorite oči.

5. Bićete produktivniji. Istraživanja su pokazala da muškarci koji dan započnu seksom imaju bolje rezultate na poslu i mnogo brže napreduju, tako da je to još jedan od razloga zbog kojih dan morate započeti zornjakom.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
26 Beograd