fbpx
Skip to main content
Kupaći kostim

BESRAMNO! Zbog ovog KUPAĆEG - IZBAČENA je sa bazena! Komentarisali joj ZADNJICU a sve zbog...(FOTO)

Foto: Facebook prinscreen/Tyler Newman
Da li je ovo u redu?

Amerikanci Tajler Njumen i njegova verenica Tori svakog meseca uz stanarinu plaćaju dodatnih 300 dolara za održavanje bazena u svojoj zgradi, a za taj iznos trebalo bi da imaju slobodan pristup bazenu kad god žele. Umesto toga, prošle srede Tori je na bazenu doživela neugodnu situaciju, a pošto ju je čuvar izbacio osećala se posramljeno. Razlog za izbacivanje bio je njen kupaći kostim. Prema tvrdnjama čuvara, nosila je kostim sa tangicama, a u roku od tri minuta koliko je bila na bazenu nekoliko ljudi mu se požalilo zbog njega.

Marko je OČAJNIČKI želeo s*ks, ali ga je ONA ODBIJALA: Nije htela da mu DA baš nikako, evo i ZAŠTO

POGREBNO VOZILO UKRADENO: Lopovi ga slupali u DALEKOVOD

Tajler je na Fejsbuku izrazio svoj bes zbog onoga što se dogodilo njegovoj verenici: "Danas su mojoj verenici rekli da mora ili da se presvući, ili da obuče nešto, ili da ode sa bazena koji plaćamo 300 dolara pored 1000 dolara stanarine. Rekli su joj da kupaći kostim ima tangice i da se susedi žale. Sve se to dogodilo nepunih pet minuta pošto smo ušli na bazen. Usledila je rasprava, a na kraju je upravnik zgrade rekao da se fotografiše i pogleda u ogledalo da vidi da je kupaći neprikladan", napisao je Tajler.

Kad su videli kako vrcka dok KUVA svi su hteli da je ŽENE! Au, kakve OBLINE! Internet GORI (VIDEO)

Tori je odgovorila da zna kako njen bodi izgleda jer ga je ona sama kupila i da nije tanga, na šta joj je upravnik rekao da ona nema decu i da ne razume.

"Rekao joj je da normalan bodi pokriva celu zadnjicu i da je njeno telo veće od drugih pa nije primereno da je takva pored dece. U kompleksu su tinejdžeri i ne moraš da ih uzbuđuješ, rekli su joj", napisao je Tajler i dodao: "Nikad nisam video verenicu toliko posramljenu da nije mogla da pogleda prijateljicu u oči. Nikad nisam video da plače kao danas."

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
31 Beograd