Skip to main content
Naike Riveli

GNUSNO! Gola glumica rukom skriva MEĐUNOŽJE: Kad su saznali ko je slikao fanovi se ZGROZILI (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/naikerivelli
Tužno i vrlo nisko.

Ćerka slavne italijanske glumice Ornele Muti, Naike Riveli, već je navikl svoje obožavaoce svoje gole ili polugole fotografije na društvenim mrežama, ali ovoga puta ih je ipak neugodno iznenadila.

Manekenka i glumica već je više puta dokazala da nema problema sa golotinjom, kako poslovno, tako i privatno. Međutim, njena nedavno objavljena fotografija naišla je na kritike. "Ko me to slikao? Muškarac kojeg nemam? Žena koju nemam? Prijatelji koji trenutno nisu ovde? Ko?", napisala je Naike u opisu fotografije na kojoj, stojeći na jednoj nozi, pozira pred ogledalom, dok jednom rukom prekriva grudi, a drugom međunožje.

 

A photo posted by Naike Rivelli (@naikerivelli) on

Ubrzo je objavila i drugu fotografiju koja objašnjava o čemu se tu zapravo radi. Na njoj su njeni obožavaoci mogli da vide ko stoji iza objektiva, a reč je o njenom očuhu Fabrisu Kerherveu koji je fotografiše dok stoji samo u gaćama i majici kratkih rukava, a zanimljivo je da je istvremeno fotografiše i njena majka Ornela, samo iz drugog ugla i to zavučena pod sto. "Na kraju, stvari su mnogo jednostavnije nego što se čine. Ovo je samo ludo jutro s mamom Ornelom Muti i očuhom Fabrisom Kerherveom, porodični trenuci!", napisala je Naike u opisu druge fotografije.

 

A photo posted by Naike Rivelli (@naikerivelli) on

"Možda ste drukčija porodica, ali ja nikad ne bih htela da me majka i očuh slikaju golu kao da je to najprirodnija stvar na svetu. Mislim da je to vrlo neprikladno", "Jako tužno i gnusno", "Vrlo nisko. Što si zapravo htela da pokažeš? Jadna Ornela", bili su samo neki od komentara na fotografije.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd