fbpx
Skip to main content
Seksualno uzbuđenje

ISPOVEST NIMFOMANKE: Svakog dana sam birala po pet muškaraca, samo tad sam se osećala vrednom

Foto: Profimedia
Odlučila da iskreno objavi svetu da je jedina stvar koja ju je ikad zanimala bio samo seks.

Seil Kolada počinje svoju priču rečima da je oduvek bila vrlo usamljena i da je, otkad pamti, jedini lek za to bio - seks.

"U svakom trenutku života sam imala pet muškaraca koje sam mogla da nazovem da dođu na seks. Ali i uz njih, tražila sam još. To što sam bila dobra u krevetu, zapravo je bila moja najjača osobina. Tada sam se osećala vrednom", objašnjava Seil.

(18+) EROTSKA ISPOVEST NIMFOMANKE: Imam 24 godine i JE*ALO ME JE NJIH 150

masturbacija
Foto: Profimedia

Za nju je seks bio centar života oko koga se sve vrtelo

Sa 17 je postala zavisna od toga da uz sebe ima muškarca s kojim može da spava. S 19 je već spavala sa 40 muškaraca, a njen opasan način života ju je vodio ravno u propast - bila je dva puta na abortusu, imala je nekoliko ozbiljnih infekcija i porodične probleme.

U 30. godini je konačno potražila profesionalnu pomoć i krenula na sastanke zavisnika od seksa. Sve to joj je pomoglo u apstinenciji, te tako živi već šest godina i danas pomaže drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

ISPOVEST NIMFOMANKE: Majka sam troje dece i SEKSAM se 365 DANA, a kada imam MENSTRUACIJU... (FOTO)

"Seksualnu zavisnost uglavom povezuju s muškarcima, ali, naravno, postoji i mnogo žena koje se bore s ovim problemom. Skoro 13 godina sam živela u jednom vrlo mračnom, usamljenom svetu koji sam sama stvorila i iz kojeg nisam znala da izađem. Nisam znala. Nisam želela. Kada sam se konačno usudila da iskoračim napolje, osetila sam ogromno olakšanje."

Zavisnost od seksa je kao i svaka druga i jednako ljude tera da postanu samoživi, destruktivni i depresivni.

depresija
Foto: Profimedia

Nije bila spremna na majčinstvo s 14 godina

Seil je izgubila nevinost kad je imala samo 13 godina i odmah je ostala trudna. Dete je rodila sa 14, što je ostavilo velike posledice na njoj. Brigu o njoj i detetu na sebe je preuzela njena baka. 

"Tada sam bila sam jako usmaljena i žudila sam za pažnjom. Polako sam postajala očajna", priseća se Seil, koja je sa 17 godina upoznala Pola, dečka s kojim je počela redovno da spava, a koji je postao svojevrsna zamena za njenu usamljenost. 

Ali to nije dugo trajalo, pa se sve češće upuštala u potragu za onim koji bi zadovoljio njenu glad.

"Kad nisam imala intimne odnose, osećala sam strašan pad raspoloženja. Bila bih depresivna i frustrirana."

Sa 17 je rodila drugo dete, sina Endrua, a dečku je rekla da je dete njegovo, iako nije bila sigurna u to. Nakon rođenja drugog detata, Seil je dala sve od sebe da mu ostane verna, ali to je značilo da je želela da spavati i po nekoliko puta dnevno sa Polom.

Pa ipak, sva njegova pažnja nije bila dovoljna, i uskoro je ponovo počela da ga vara i ostala je još jednom trudna.

Ovog puta, odlučila je da prekine trudnoću.

Do 22. rođendana, Seil je prebolela hlamidiju dva puta. Uprkos bolestima i deci koja su je čekala kod kuće, ona se svake noći, bez izuzetka, upuštala u potragu za novim plenom.

Političar i prostitutka
Foto: Profimedia/ilustracija

Pet godina je prošlo kao u izmaglici

"Ne sećam se najjasnije života između 25. i 30. godine. Moja zavisnost je uzela maha i sve se događalo u nekakvoj sumornoj izmaglici, koja kao da je gasila i to malo života u meni."

U 26. godini je ponovo ostala trudna i još jednom otišla na abortus, nakon kojeg se napila i završila u krevetu s nepoznatim muškarcem.

"Ne znam na koji način sam uspevala da zadržim posao savetnice. Bilo mi je vrlo naporno da zadržim kontrolu u kancelariji, a jednom sam čak dozvolila svojim strastima da zavladaju i spavala sa kolegom", govori Seil i priseća se jedne situacije kad je zaboravila da platiti kiriju, pa je morala decu da pošalje rođacima.

NIMFOMANKA: "Samo mi je P*NIS u glavi", svedočila je NEVENA HOT u slovenačkoj emisiji! (VIDEO 18+)

U 30. je potražila profesionalnu pomoć i prihvatila celibat, pa tvrdi da je sada konačno povratila kontrolu nad svojim životom.

"Ponosna sam na sebe. Program koji sam vežbala me je naučio da prepoznam znakove i sprečim samu sebe da se ponovo nađem u paklu. Ne planiram da spavam nisakim u dogledno vreme, a ako slučajno sutra naiđem na nekoga ko će me ispunjavati i uz koga ću osetiti pravu ljubav, što da ne? Sad sam se konačno oslobodila zavisnosti."

Uprkos oporavku, Seil se svakog dana budi s osećanjem krivice i gorkim ukusom kajanja zbog života koji je nekad vodila.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-3 Beograd