Skip to main content
Striptizeta

ISPOVEST PRELJUBNIKA: Prevario sam suprugu sa devojkom iz STRIPTIZ KLUBA, zbog OVOGA me je obuzeo jezivi strah

Foto: Profimedia
Teška muka!

Muškarac kom je žena već dvaput oprostila prevaru, pokleknuo je i treći put, ali sada je to bilo za novac. Seks je bio odličan, ali kaje se jer bi ta devojka mogla da mu bude ćerka. Iako je imao kondom, strahuje da je pokupio polnu bolest i ne želi seks sa suprugom da i nju ne bi zarazio.

- Imao sam seks s devojkom iz striptiz kluba jedne noći kada je moja supruga otišla kod svojih za vikend. Ne mogu sebi da oprostim, ali zapravo znam da ću to ponoviti ako mi se opet pruži prilika. Meni je 38, a supruzi 35. Imamo ćerku od 17 godina, koja je tada prenoćila kod prijateljice. Bio sam sam u kući i planirao da izađem na striptiz, platim ples u krilu i popijem nekoliko piva. Nisam imao ništa više od toga na umu, ali devojka je počela da razgovara sa mnom i pozvala me u svoju sobu.

PAPRENO! Preko 1.000 dinara za KRIGLU! Zvaničnik u Nemačkoj kritikovao VISOKU cenu piva na Oktobar festu

Striptizeta
Foto: Profimedia

- Žao mi je tih devojaka, a ova je bila skroz draga i imala je savršeno telo. Pitao sam je zašto radi taj prljavi posao, ali nije mi odgovorila. Izgledala je dovoljno mlado da može da mi bude ćerka, pa sam pokušavao da je urazumim govoreći kako može da radi nešto drugo umesto tog riskantnog posla koji je odabrala. Rekao sam joj da ne želim da imam ništa s njom, ali ona me nagovarala da imamo seks. Bilo je odlično, da budem iskren, ali sada žalim. Obožavam svoju ženu i znam da mi ona to nikad ne bi oprostila. U prošlosti sam je prevario dvaput i prešla je preko toga, ali nikad dosad nisam bio s prostitutkom. Te sam noći koristio zaštitu jer je devojka insistirala na tome, ali svejedno se brinem. Ako sam nešto pokupio i to prebacim svojoj supruzi, znaće da sam hvatao krivine. Osećam grižu savest i zbog svoje ćerke. Ne želim da nju iskorišćavaju za seks muškarci poput mene. Pa, zašto sam onda učinio to što sam učinio? Ta je devojka nečija ćerka i zaslužuje bolji život - objasnio je muškarac.

- Ta industrija je nemilosrdna i nadam se da si svestan kako te ta devojka nije nagovarala na seks jer si joj se dopao, nego samo zato što je želela novac. Žao ti je, ali si i dalje u iskušenju. Ne vraćaj se više u taj klub. Ako ste se supruga i ti fizički udaljili, možda ti nedostaje seks više nego što si toga svestan. Fokusiraj se na jačanje vašega braka i povećanje intimnosti sa suprugom - glasio je odgovor savetnice iz časopisa kojem se anonimni muškrac obratio.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
duduk pipić's picture

duduk pipić

stara poslovica veli posle bajanja nema kajanja

1 | 1

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd