Skip to main content
Muž

KRISTINA (33) SE RAZVELA SA MUŽEM - DA BI VENČALI ZAJEDNIČKU LJUBAVNICU! Čitava varoš bruji o njima

Foto: Facebook printscreen/Daily mail
Ovo je bilo nezamislivo...

Bizarna priča odvija se u jednoj teksaškoj porodici. Bračni par odlučio se razvesti nakon 12 godina braka i troje dece, a razlog za to je neverovatan - žele oženiti istu devojku i zakonski je priznati kao trećeg roditelja svoje dece.

Beno i Kristina Kajser upoznali su se tokom služenja vojske, venčali se nakon samo četiri meseca veze i dobili troje dece. Kristina, koja je biseksualka, osećala je da joj je brak dosadan i odlučila ga "začiniti". Upoznala je deset godina mlađu Sijeru Kunc i zaljubila se u nju, piše Daily Mail.

DVE NEDELJE SE ĆUTALO O OVOME! Svetski mediji prenose da je žena (49) pred očevicima OŽIVELA NA VASKRS

- Prednosti da jedno od nas oženi Sijeru su višestruke. Naša deca će imati trećeg roditelja, a Sijera će se osećati kao punopravna članica porodice, izjavio je Beno, a Kristina je nadodala da je to bila njena ideja i da je suprug to prihvatio bez okolišanja. Sijera je u početku bila neodlučna, ali je s vremenom prihvatila situaciju i odlučila živeti s bračnim parom i njihovo troje dece.

Tročlani supružnici dele sve, pa tako i seksualne aktivnosti. Zadovoljni su ovakvim načinom života i tvrde da u njihovoj vezi nema ljubomore, a deca su već prihvatila Sijeru.

SPEKTAKL NA YOUTUBE-U: Don Džonson NA SRPSKOM objašnjava život kroz snimke (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd