fbpx
Skip to main content
učenici

MALOLETNIK ZAVEO PROFESORKU DA BI JE ISKORISTIO: A onda se stvar okrenula i sve je pošlo po ZLU

Foto: Profimedia/ilustracija
Neplanirani preokret situacije.

Na sajtu pod nazivom "Deidre", koji se bavi davanjem saveta i odgovorima na pitanja mladima u vezi današnjih problema, pojavio se jedan korinsik sa više nego neobičnim pitanjem.

Seksi profesorka
Foto: Profimedia/ilustracija

Radi se o tome da je učenik iz koristi započeo vezu sa svojom profesorkom, a stvari su krenule u neželjenom smeru... Prenosimo vam njegovo pismo u celosti:

ISPOVEST: Majka me zatekla u NEZGODNOJ pozi sa mužem - ne znam kako da živim sa ovim BLAMOM

- Imam 19 godina i na prvoj sam godini univerziteta. Ona je 10 godina starija od mene i uopšte ne izgleda loše, a oduvek sam znao da joj se dopadam. Sve je počelo prošlog maja kada sam pošao u završni razred srednje škole. Dobar sam u fizici i biologiji, ali sam se borio sa hemijom iz koje sam morao da imam dobru ocenu. Obično se ne zabavljam sa starijim ženama, ali sam mislio da ne bi bilo loše da pokušam zarad moje buduće karijere - ovako započinje svoje pismo ovaj momak.

Ova vrsta S*KSA izaziva NAJŽEŠĆE ORGAZME: Probajte, nećete se kajati!

- Čekao sam je posle časova da razgovaramo i spremio sam za nju sentimentalnu pričicu. Rekao sam joj da se jako trudim oko ispita, ali da mislim da to nije dovoljno i da ću, ipak, pasti. Tražila mi je da je svratim kod nje kući posle toga i pokazivala mi je dva sata gradivo. Nakon toga smo napravili pauzu da popijemo piće i ja sam iskoristio priliku da je poljubim. Ubrzo smo se našli nagi u njenom krevetu i ona mi je pokazala kako da učinim da i meni i njoj bude dobro. Seks je posle toga postao rutina i odlazio sam u njen krevet dva do tri puta nedeljno. Najpre bismo učili, a onda imali seks. Uskoro sam postao najbolji iz hemije u razredu i funkcionisali smo savršeno. Zaljubio sam se, počeli smo da živimo zajedno.

par se ljubi
Foto: Profimedia

U međuvremenu sam završio i upisao veterinu, o čemu sam oduvek sanjao. Sve je delovalo saršeno, dok mi nije saopštila da je trudna. To nije ono što želim, premlad sam ja za sve ovo! - napisao je ovaj mladić.

Na sajtu je dobio odgovor da je odnos između učenika i profesora kažnjiv, ali i da bi bilo u redu da sada snosi odgovornost za ono što je uradio - bilo da joj kaže da to ne želi ili da preuzme brigu o njoj i budućem detetu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd