fbpx
Skip to main content
Jastuk

NATERALA GA JE DA 365 DANA IMAJU S*KS: Nije ni slutila da će se desiti... ajoj

Foto: Profimedia
Uf...

Britanka koja je sa svojim suprugom dugo u braku bila je nezadovoljna svojim fizičkim izgledom. Nakon što je rodila treće dete, konačno se usudila da se pogleda u ogledalo.

Rešila je da proveri da li je i dalje privlačna svom mužu, pa je donela odluku da će imati seks sa njim 365 dana zaredom.

Nema pauze

Ona je odlučila da ima seks i tokom menstruacije, nije pravila pauzu ni jedan dan. Njena deca bi imala više vremena jedni za druge, a ona i njen suprug su za to vreme bili posvećeni jedno drugom.

BILO JE PRIČA O PREVARI: Kubura je nakon dve godine progovorio o SUPRUZI

analni seks
Foto: Profimedia

Slika o sebi joj je pravila veliki problem

Trebalo joj je vremena da prihvati svoje golo telo, a da pritom samoj sebi ne izgleda kao da je prekrivena debelim jorganom. Pitala se da li se njen suprug seća kada ju je video golu. Od tada je prošlo mnogo vremena.

Nije se više skrivala

Odlučila je da više ne isklučuje svetlo kada ima seks sa svojim suprugom. Prestala je da krije svoje telo ize široke odeće i odlučila je da se tuširaju zajedno. To joj je bilo veoma zabavno.

"SVE SE TO DOGODILO NA PUTU ZA LUDILO": Jedna od najvećih zvezdi 90-ih je danas PILIĆAR... a tek IZGLED, uh (FOTO)

seks
Foto: Profimedia

Efekat

U početku je osećala da joj je seks dužnost. Kako su meseci prolazili, počela je da se opušta i da mnogo više uživa. što je više seksa imala, toga je više želela.

Rezultat

Seks koji je Britani imala sa suprugom 365 dana, nije se završio. Oni to i dalje rade, iako je godinu dana prošlo. Ona je zaključila da nikada nije bila srećnija nego što je danas. Kako zbog svog tela, tako i zbog odnosa koji ima sa suprugom i rado preporučuje parovima ovakav način funkcionisanja.

SAŠU MATIĆA SVI OBOŽAVAMO: Pronašli smo sliku slavnog pevača BEZ NAOČARA (FOTO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 2 Pogledaj sve komentare
365 dana sexa's picture

365 dana sexa

udri dok moze,jer jednom ce da dodje kraj , a onda samo ostaju uspomene

4 | 1
Laufer's picture

Laufer

Tako je bato!

0 | 0

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
27 Beograd