fbpx
Skip to main content
Striptiz

Nema više STRIPTIZA NA SAHRANAMA! Vlast zabranila bizarne susrete Erosa i Tanatosa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Nema više, gotovo!

Kina je pokrenula najnoviju akciju protiv fenomena koji se učestalo pojavljuje u ruralnim područjima te zemlje, a to je striptiz na sahranama. Ministarstvo kulture njihove zemlje je prošlog meseca saopštilo da je targetiralo striptiz i ostale vulgarne predstave kao nešto što se potpuno mora iskoreniti.

Rat sa ovom vrstom striptiza u Kini traje dugo, još od 2006. godine, kada je pokrenuta prva kampanja, dok je drugi talas borbe protiv ovog bizarnog trenda započeo 2015. godine.

Zbog OVIH "detalja" svaka žena će bežati od vas K'O ĐAVO OD KRSTA!

Prema verovanju u ruralnim područjima Kine, striptiz, uopšte erotika, podstiču ljude da u većim brojevima dolaze na sahrane, dok sa druge strane, tačnije sa "strane pokojnika", što više ljudi prisustvuje njegovom pogrebu, on će biti bogatiji na onom svetu.

- Prema tumačenju kulturne antropologije, svečanost se organizuje u čast reprodukcije - izjavio je profesor medija Kuang Hajan za "The Gobal Times".

Zato je, dodao je, erotski performans na sahrani samo kulturni aktivizam.

Zbog svega navedenog, kineska vlada je otvorila i slobodne telefonske linije na koje građani mogu prijaviti slučajeve striptiza, a za to dobijaju i novčane nagrade.

Prema raspoloživim informacijama, ovaj običaj se najviše zadržao u kineskim selima, gde se i danas izdvajaju velike sume novca za angažovanje striptizeta, pevača i glumaca, a sve u cilju da pogrebu prisustvuje veliki broj ljudi.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mist
11 Beograd