fbpx
Skip to main content
flert

OČAJNIČKA ISPOVEST: Prevario sam svoju srodnu dušu sa koleginicom! Strahujem da ne sazna

Foto: Profimedia
Greška koja bi mogla skupo da ga košta.

Jedan mladić je siguran da je pronašao srodnu dušu, ali znatiželja je bila veća, pa je imao seks sa kolegicom. Sada ga izeda krivica, ali se plaši da prizna šta je napravio iz straha da će je izgubiti. Pročitajte pismo koje je poslao poznatoj kolumnistkinji:

"Prevario sam devojku s novom koleginicom na poslu. Bila je to moja najveća greška u životu. Zajedno smo godinu dana i s njom sam izgubio nevinost. Volim je iz svega srca. Jednom sam se zapitao kako bi seks izgledao s drugim curama, iako sam smatrao kako nikad neću ništa preduzeti po tom pitanju. Znam da sam još mlad, ali verujem kako smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo i da ćemo zauvek biti zajedno. Nedavno je na moj posao stigla nova kolegica, koja je počela da očijuka sa mnom već nakon nekoliko dana. Imali smo seks. Tada mi je bilo super, ali požalio sam iste minute čim smo završili. Shvatio sam kako nije važno ako će moja devojka biti jedina s kojom ću imati seks do kraja života jer je zaista volim neopisivo mnogo.

POBIĆEMO ORLOVE! Albanski ogranak Islamske države sprema napad na utakmici Srbija - Švajcarska

ljubavni par u krevetu
Foto: Profimedia

Koleginica je dala je otkaz krajem sledeće sedmice, mislim da zbog toga što se dogodilo između nas. Od tada mi se još nekoliko puta prijateljski javila da pita kako sam, ali se pomalo brinem. Živim u malom gradu i bojim se da bih je mogao sresti kad devojka bude sa mnom. Ona to neće dobro primiti. Pokušao sam reći svojoj devojci da sam poljubio neku u klubu. Lagao sam, naravno, ali me zanimalo kako će reagovati. To ju je totalno uništilo i slomilo. Morao sam joj se zakleti da nikad nisam spavao ni s jednom drugom osim nje i da nikad neću. Ne znam šta da radim. Izjeda me krivica i brinem se da će ona kad-tad saznati. Meni taj seks nije značio ništa i ne želim da je izgubim", napisao je mladić, koji je tražio savet od poznate kolumnistkinje.

"Malo je ljudi koji naprave glupost u žaru trenutka, a da se posle ne pokaju. Pokušaj taj osećaj da staviš na stranu i proceni postoji li realna šansa da tvoja devojka sazna kako si je prevario. Priznanje bi tvoju devojku samo moglo da uništi i nećeš postići ništa. Najbolje je da to potisneš i obećaš samom sebi kako to više nikad nećeš ponoviti. Međutim, ako smatraš da bi to moglo doći do tvoje drage, bolje je da čuje od tebe nego od nekog drugog. Priznaj koliko ti je žao te da se nadaš kako će ti oprostiti", savetovala ga je ona.

 

Pročitajte i:

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd