fbpx
Skip to main content
Bikini bins espreso

OČI DA TI ISPADNU! U ovom kafiću konobarice nose BIKINI, a većina ima ogromne GRUDI! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/bikinibeansespresso
Prevazišli su i Huters!

Pošto važi pravilo da seks sve prodaje, ovu mantru je usvojio i lanac kafića iz SAD. "Bikini bins espreso" iz Finiksa, prvi je kafić u Arizoni gde žensko osoblje nosi bikini, prenosi metro.co.uk.

Od kada je osnovan 2014. godine, posao je počeo ubrzano da se razvija, pa su vlasnici ubrzo mogli da otvore i jedan kafić u gradu Tempe, drugi u Vašingtonu i tako dalje. Međutim, ovde nema nikakve povrede ženskih prava, već kako menadžment ističe - oni rade na unapređivanju prava žena.

Kako piše na njihovoj veb-stranici, oni žele da osnaže i inpsirišu ljude da žive život punim plućima i to samo na osnovu jedne posete.

Ipak ovaj lanac kafića se do sada suočavao i sa brojnim kritikama.

Neposredno nakon što je otvoren kafić u Tempi, gradski zvaničnik Kolbi Granvil, koji je i svečano otvorio ovo mesto, napisao je na Fejsbuku da mrzi što je to uradio.

- Mrzim ga! Mrzim ga! Proveo sam tri godine predajući mladim devojkama u srednjoj školi, govoreći im da mogu da budu konkurentne u svemu, a one će sada videti ovu radnju i pomisliće da je jedina njihova vrednost da budu predmet nečije želje - napisao je on.

Devojke u Vašingtonu su usvojile još opušteniji stil oblačenja, što i nije mnogo teško kada već počnete sa nošenjem bikinija.

Vlasnica lanca kafića je zapravo žena

Ideja za posao je potekla od bračnog para Bena i Redžine Liles. Par se iz Sijetla preselio u Finiks, gde su se ubrzo zainteresovali za posao sa kafom.

Redžina koja je i sama radila na pripremanju kafa, osećala je da nešto nedostaje zajednici Finiksa.

HRVATSKA PORNO ZVEZDA IDE U PENZIJU: Toliko se seksala da nije mogla da hoda! (FOTO/VIDEO)

To je zapravo bilo mesto gde se prodaje kafa, a gde radi isključivo žensko osoblje koje je malo oskudnije obučeno.

Iskustva devojaka

Devojke koje rade na ovom mestu ne smatraju da su eksploatisane i veoma su zadovoljne kompanijom u kojoj rade.

Ističu da njihova Fejsbuk stranica obiluje brojnim pozitivnim porukama. One takođe često zajedno učestvuju u brojnim dobrotvornim aktivnostima.

Čitav ovaj posao je zapravo dobro osmišljen marketinški trik, a prema rečima devojaka one nisu prinuđene da urade bilo šta neprimereno.

Od njih se samo zahteva da naprave stvarno dobru kafu.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd