fbpx
Skip to main content
loše udvaranje

Ovo su tipovi muškaraca koje žene IZBEGAVAJU u širokom luku!

Foto: Profimedia
Ne budite ovakvi, ako je ikako moguće!

Svi znamo da žene ponekad znaju da budu prilično komplikovane, ali činjenica je da ni mnogi od nas nisu savršeni i imaju nekih svojih “mušica”. Da, ima nas svakakvih, što je potpuno razumljivo, ali ako s vremena na vreme imate želju za seksom, onda je bolje da niste jedan od tipova o kojima danas pričamo. Na isti način kako su određeni pripadnici muške vrste ženama privlačni, postoje i oni s kojima se žene jednostavno ne vole petljati. Saznajte o kojim se tipovima radi i u slučaju da ste neke od njihovih karakteristika prepoznali u sebi, pokušajte da ih ispravite ili svedete na minimum, jer u suprotnom bi vam ova godina mogla biti prilično samotna.

Bahati tip

Nije loše o sebi imati dobro mišljenje, ali nemojte sebi da dopustiti da to preraste u aroganciju, jer to je stvar koja joj se definitivno neće svideti. Veliki ego, drsko i oholo ponašanje prema drugima, imaće jednakog učinka kao da se bahato ponašate prema njoj, pa se u tom slučaju nemojte čuditi ako vam više ne odgovara na poruke. Da, žene izbegavaju likove koji za sebe misle da su najlepši, najsposobniji i u svemu posebni, dok ostale smatraju manje vrednima.

Glumili su ga mnogi, ali postoji jedna PRAVA slika legendarnog Bilija Kida! (FOTO)

Ženomrzac

Definitivno bi se trebalo da se zapitaš o svom ponašanju ako kojim slučajem imaš neke od karakteristika ovog tipa muškaraca, jer oni ne skrivaju svoju ogorčenost i negativnost prema svim pripadnicama ženskog roda, što se vidi po njihovim čestim ispadima, nezadovoljstu i negativnim komentarima usmerenim prema ženama. Verujemo da ti ne moramo previše objašnjavati da u slučaju takvog ponašanja prema pripadnicama nežnijeg pola, tvoja budućnost izgleda prilično “solo” orijentisana.

škrtica
škrtica
Foto: Profimedia

Škrtica

Ne, ne moraš da imaš milione da bi joj se svideo, niti moraš da plaćaš baš sve, ali ni u kom slučaju nemoj da budeš jedan od onih koji kod svakog plaćanja glumi da je zaboravio da ponese novčanik ili se pravi blesav kad treba da se plati račun. Odgovorno tvrdimo da takve stvari ne bi smeo dopusti ni jedan muškarac koji drži do sebe.

Neotesanko

Nekulturno je štipkati konobarice, nametati se drugim ženama i hvaliti se zavodničkim podvizima iz prošlosti. Takav način ponašanja i manjak poštovanja prema njoj biće udar na njeno samopoštovanje i u većini slučajeva će završiti na način da istog trena “dobiješ nogu”. Naravno, u tom slučaju nemaš za šta da je kriviti, jer svaka normalna osoba koja drži do sebe postupila bi na isti način.

svađa
svađa
Foto: Profimedia

Svađalica

Ako i najobičniji razgovor uspevaš da pretvoriš u prepirku, onda bi trebalo da se zapitaš o svojim postupcima. U redu, nekad je možda neizbežno, ali ako se to događa prečesto, onda nešto definitivno nije u redu.

Predvidiv tip

Svaka žena će reći da nema ništa gore nego kad je muškarac predvidiv, kad već unapred zna svaki njegov potez, svaku njegovu reakciju, bez obzira o kojoj se situaciji radi. Da, monotonost je ono što u mnogo slučajeva možemo nazvati “ubicom veza”. Žene traže određenu dozu uzbuđenja, traže osobe koje će ih s vremena na vreme iznenaditi nečime kad to najmanje očekuju, spontano izvesti na večeru, u bioskop ili iznenaditi poklonom kad to stvarno ne očekuju.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Zemunka's picture

Zemunka

Nemojte da se zeznete. Najbolji tip je predvidivi tip, ako niste spremne da ga delite sa drugom, trecom, onda je ovakav najbolji. Muskarac koji iznenadjuje paznjom to radi da bi umirio svoju savest. Oprez sa iznenađivacima!

1 | 0

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Slaba kiša
24 Beograd