fbpx
Skip to main content
Suzana

PA NEVEROVATNO! Suzana Mančić je NAJBOLJA MAČKA među loto devojkama, ali ĆERKA ju je prestigla u OVOJ stvari

Foto: Youtube printscreen/Iz Profila Tv Grand
Strašno...

Suzana Mančić, najpoznatija loto devojka i voditeljka, nije znala da se njen naslednica Teodora Kunić tajno udala u Las Vegasu, čime joj je pokvarila planove za venčanje sa Simeonom Ocomokosom. Suzana je trebalo da se 31. marta u Veneciji zavetuje na večnu ljubav, a ćerka ju je preduhitrila, što voditeljki baš i nije bilo pravo.

Produkcija OVO krije: Učesnica u CIK zore BESNO napustila Parove, a SVAĐA ne prestaje! (VIDEO)

Teodora Kunić se udala tajno za 20 godina starijeg biznismena Franca, a Suzana niti je prisustvovala ceremoniji, niti je bila obaveštena. 

HITČINA NA INTERNETU: Ovakvo ludilo nikad niste videli u avionu! Stjuard je VAN SEBE (VIDEO)

suzana-mancic
Foto: Srbija Danas

- Eto, ja se još uvek nisam udala, a udala se moja Teodora u Las Vegasu. Niko nije znao - bilo je prvo što je Suzana rekla novinarima.

Kada je upitana kako se oseća, neprevaziđena loto devojka je uz osmeh kazala:

- Eto, sada sam zvanično tašta. Kako je izgledalo venčanje i kako uopšte izgleda venčanje u Las Vegasu, ne bih znala da vam kažem, imate kod Teodore na Fejsbuku, pa pogledajte. To je sve što i mogu da znam - pomalo šturo je poručila Suzana.

ŠPIJUN ILI SAMO VODITELJ? Bilo kako bilo, NJEMU dugujemo mnogo (FOTO)

Suzana Mančić
Foto: Srbija Danas

Pošto je pre nekoliko nedelja najavila svadbu sa verenikom, grčkim bankarom Simeonom Ocomokosom, sa kojim je u vezi punih 16 godina, upitana je kada će se desiti njen veliki dan, koji je bilo planiran za sledeću nedelju, a Suzana je duboko uzdahnula.

- Teodora mi je pokvarila planove za venčanje, pa ćemo Simon i ja naše odložiti za nekoliko meseci. Imala sam već veliku svadbu, tako da će ova biti intimna, ali će morati da sačeka. Izvinite, kod frizerke sam, pere mi kosu - skratila je Suzana razgovor i prekinula vezu.

(18+) SNIMAK IZAŠAO U JAVNOST: Ćerka poznatog glumca SNIMILA PORNIĆ (FOTO)

 

Pročitajte i:

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
5 Beograd