fbpx
Skip to main content
operacija

PREVIŠE SE ZANEO: Polni organ mu se ZAGLAVIO u francuskom ključu, spasili su ga ZUBARI (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/TomoNews US
Kakav blam!

Internet je prepun bizarnih video snimaka i neverovatnih priča, a upravo jedna takva nam ovoga puta dolazi iz Kine.

Jedan 37-godišnji muškarac iz kineskog Linaia se previše zaigrao i bio nestašan sa svojim penisom. Ugurao ga je u francuski ključ i napravio sebi pravu noćnu moru! Penis se zaglavio, a kao da to nije bilo dovoljno sramotno, već je morao da zataži pomoć grupe doktora. 

Otišao je u bolnicu i tamo proveo skoro ceo dan. Penis mu je otekao i lekari nisu znali šta da rade. Da stvar bude gora, kako bi uopšte počeli operaciju trebali su dopuštenje roditelja koji se nisu pojavili u bolnici, pa su morali da pronađu alternativno rešenje problema. 

PREVARILA SMRT: Devojku je pokosio i PREGAZIO voz, međutim uspela je da PREŽIVI (VIDEO)

Lekari su zato kontaktirali vatrogasce koji su sa sobom poneli mašinu za sečenje. Međutim, kako bi ta mašina proizvela veliku toplotu dok bi sekla ključ, pacijent bi bio u opasnosti.

Jedan doktor se konačno setio da je proučavao sličan slučaj u kojem je žrtvu nesmotrene igre alatima spasao zubar. Došla su dvojica i uspela svojim zubnim bušilicama da reše problem nakon pola sata. Pacijent je nakon agonije koja je trajala punih 17 sati konačno oslobođen i prošao je bez ozbiljnijih povreda. 

Jedina nepoznanica u celoj priči, možda i najvažnija, je zašto je muškarac uopšte ugurao penis u francuski ključ. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd