fbpx
Skip to main content
Nastavnica

Profesorka muzičkog (34) imala S*KS sa dvojicom učenika! Pevali u njenom horu, pa završili s njom u krevetu!

Foto: My Space/Lauie Softley
Proglešena krivom za zlostavljanje.

Udata profesorka muzičkog iz Velike Britanije je navodno tokom prethodnih godina imala seks sa dvojicom učenika (17), koji su bili u njenom horu. Juče je na saslušanju utvrđeno da je bila pijana kada je spavala sa njima, ali to nije umanjilo njenu krivicu, prenosi Dejli Mejl.

Lauri Softili (34) je spavala sa prvim dečakom 2008. godine, nakon što su bili na piću u jednom baru. Nakon toga su se odvezli do njene kuće gde se ona skinula i pozvala u krevet. Policija je razgovarala sa profesorkom ali nije bila krivično gonjena. Dečak je disciplinskoj komisiji rekao da im je sipala vina, da su počeli da se ljube, a onda su skinuli svoju odeću.

U TOKU VOĐENJA LJUBAVI JU JE... Dobio je 10 godina zatvora zbog toga

- Otišli smo u sobu. Ona je uzela kondom sa svog noćnog stočića i imali smo seks - rekao je on.

seks
Foto: Profimedia

Profesorka je sličan incident imala 2012. godine sa drugim dečakom, prenosti The Sun. Bivši učenik, koji danas ima 23 godine kaže da je profesorka skinula svoju majicu, a da je potom skinula i pantalone. Potom je usledio seks. Policija je obaveštena i ovom drugom slučaju. Profesorka je nakon toga otpuštena iz škole, a juče proglašena krivom za zlostavljanje.

Direktor Džejms Meknamara se obratio roditeljima: "Svesni smo da je ovaj događaj izazvao šok među pojedinim članovima naše zajednice, a ja sam roditelje obavestio o ishodu. Svi roditelji koji su zabrinuti mogu da me kontaktiraju".

Portparol škole je istakao da se seks dešavao van nastave. Poresorka je sa druge strane negirala da je imala seks sa učenikom 2012. godine.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd