fbpx
Skip to main content
beba duh

SITUACIJA ZAHTEVA MOLDERA I SKALI: Majka slikala svoju devojčicu i ugledala - DUH MRTVE PRIJATELJICE (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Eva Jats
Svi smo se sledili...

Majka devetomesečne bebe iz Velike Britanije tvrdi da njena malena kćerka vidi duha, a to je primetila tokom uobičajene igre. Naime, na kameri je vidljiva bela "mrlja" koja prolazi kraj malene Najle, a 26-godišnja mama Džesika Luis smatra da je reč o duhu porodične prijateljice koja je jedva čekala rođenje Najle, ali je iznenada preminula.

Ovo priviđenje prvi je put viđeno baš na godišnjicu njene smrti, a beba je i dalje zainteresovana tačno za mesto na kojem je "duh" nestao, piše Daily Mail.

Majka tvrdi da nije ništa primetila, sve dok nije ponovo pogledala snimak.

- Uvek snimam svoju kćerku, a ovaj put sam tek nakon nekoliko dana primetila nešto na snimku. Čak se čuje i zvuk iz te "mrlje", a u sobi smo bili samo beba i ja - kaže Džesika.

U 47. GODINI: Udaje se i dalje glavna S*KS BOMBA među pevačicama

Od tog trenutka malena Najla se vraća na mesto gde je situacija snimljena. 

- Kad je moja sestra bila mala, imala je izmišljenog prijatelja, a mama je rekla kako je uvek viđala čudne stvari. Ali, ovo je prvi puta da ja vidim nešto slično - kazala je Džesika. 

Od kada je snimila ovaj video, Džesika navodi kako se non-stop događaju čudne male stvari, poput treperenja svetla, što se nikada pre nije događalo.

- Iskreno, ne znam o čemu je reč. Naša kuća nije ni 100 godina stara, a na kraju naše ulice je groblje, ali do sada nisam ništa čudno videla. Zbog cele ove situacije malo me hvata panika - rekla je Džesika.

STRAŠNA TRAGEDIJA PRED VASKRS: Dečku (24) majka platila prostitutku - UMRO JE TOKOM S*KSA

 

Pročitajte i:

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd