Skip to main content
emisija

SNIMAK SKANDALA UŽIVO: Voditelj izveštavao o zapleni DROGE, A IZA NJEGA BEŽAO momak sa marihuanom

Foto: Twitter printscreen/@KMTV_Kent
Šok!

TV ekipa lokalne britanske televizije KMTV dobila je zadatak koji će se nesumnjivo prepričavati generacijama. 

Reporter na terenu Kameron Tuker upravo je uživo izveštavao o velikoj zapljeni marihuane u Kentu u Velikoj Britaniji. Reportaža se bavila policijskom akcijom u kojoj je u kućici sa slamnatim krovom para Ivet i Nila Hartija pronašla 88 sadnica marihuane. 

RIZIČNA POZA! Polomio je penis - a ono što mu je devojka potom učinila krajnje je SUROVO!

- Susedi verojatno nisu ni slutili da se u ovom mirnom idiličnom seoskom dielu Kenta, u kućici iza mojih leđa, uzgajao kanabis - izjavio je reporter u živom prenosu. 

U neverovatnom spletu događaja, usred javljanja uživo u kadar iza leđa reportera ušetao je muškarac noseći u rukama golemu sadnicu koja prilično podseća na - marihuanu, piše britanski San.

Videvši TV kamere, muškarac je na trenutak šokirano zastao i zatim je počeo panično da trči, ne ispuštajući svoju biljku. Novinar na terenu, baš je u tom trenutku pokazivao na kućicu u smeru muškarca koji se dao u puni sprint i svoj live izveštaj priveo kraju.

OTKRIVENA ISTINA NAD ISTINAMA: Evo kakve grudi muškarci ZAPRAVO najviše vole

Snimak TV prenosa nije propustila ni lokalna policija u Kentu, ali oni kažu da prema njihovim saznanjima, nije počinjen nikakav zločin. Pojavile su se i spekulacije je li se ovaj incident stvarno dogodio ili je reč o nameštaljci, ali kako god bilo, sasvim sigurno je reč o jednom od urnebesnijih TV trenutaka.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd