Skip to main content
seks u liftu

SPADATE LI MEĐU NJIH? Studija otkrila koji su muškarci BOLJI U KREVETU! Uh, centimetri su ipak važni!

Foto: Profimedia
Niste ovo očekivali!

Iako ste sigurno nebrojeno mnogo puta čuli kako centimetri nisu bitni, moraćemo da vas razuverimo! Studija koju je sproveo Body Logic MD otkrila je kako viši muškarci znatno više uživaju u seksu od nižih. Ovde je reč o muškarcima koji su viši od svojih lepših polovina i koji su viši od 180 cm.

Žene koje su bile više od 168 cm takođe su istakle kako uživaju u seksualnom odnosu. Muškarci niži od 180 cm i žene niže od 168 cm većinom su odgovorili kako nisu zadovoljni s velikim brojem svojih seksualnih odnosa te se požalili na slabo samopouzdanje.

Visok muškarac
Foto: Profimedia

Istraživanje je sprovedeno na hiljadu osoba različitih visina kojima je bilo postavljeno pitanje o preferencijama visine partnera, kako visina utiče na njihovo emocionalno stanje i samopouzdanje.

Žene ove stvari OBOŽAVAJU kod muškaraca, a za njih su prava NOĆNA MORA!

Visoke osobe izrazile su znatno veći stupanj samopouzdanja i snažniju emocionalnu stabilnost. Uz to, muškarci su se složili da preferiraju žene koje su nešto niže od njih, dok su žene bile naklonjenije višim muškarcima, a kao idealnu visinu odredile su 187 cm.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Fog
10 Beograd