fbpx
Skip to main content
lutka

UKLETA LUTKA UNIŠTAVA ŽIVOTE... Porodica preživljava pakao

Foto: Youtube Printscreen/De Película Atv
Strašno...

Porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše lutka. Porodica Nunjez tvrdi da su svedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke imena Sarita. Ivon Nunjez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na dar od nećakie koja je u međuvremenu umrla. Porodica tvrdi da su se čudne stvari počele dešavati nakon što je nećakinja umrla.
- Nismo se jednostavno mogli naterati da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećaku - kaže Ivon.  

"SKOK ADRENALINA DRUGI DOK ME DIRA..." Bila je najveća Grandova nada, a danas... o, ne (FOTO)

Lutka, kada se stisne dugme moli Oče naš. Porodica tvrdi da je lutka, nakon smrti devojke počela moliti sama od sebe, bez da bi iko pritisnuo dugme. Tvrde i da su je nekoliko puta pre spavanja ostavili u jednom uglu doma, ali bi ju ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mestu. Tvrde i da se deca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela "opsednuta" lutka.  Endži Nunjez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvuke, osetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i videla senke po mraku.

 - Svaku noć mi se čini kao da me neto iz ugla gleda - tvrdi Endži. Kaže kako se ona i njena tri brata žele rešiti lutke, ali njihova majka to ne želi.  Majka je pak odlučila pozvati ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da oseća prisutnost u kući, a veruje se da je to nećaka koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspela oterati duhove nije poznato, piše OddityCentral. 

SAŠU MATIĆA SVI OBOŽAVAMO: Pronašli smo sliku slavnog pevača BEZ NAOČARA (FOTO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD uvrnuto

SD zanimljivosti

SD ljubimci

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd