fbpx
Skip to main content
Masturbacija

Zanima vas o ČEMU žene razmišljaju dok masturbiraju? Konačno ZNAMO odgovor

Foto: Profimedia
Ovo vam ne bi palo napamet.

Poznato je da se masturbiranje skoro uvek pripisuje kao isključivo muška navika. Sa druge strane, ženska masturbacija je još uvek tabu, ali i to se polako otkriva. Već je poznato da 51% pripadnica ženske populacije masturbira svaki dan i ta praksa im predstavlja normalnu svakodnevnicu. Na kraju krajeva, žene su priznale da im masturbacija pomaže u seksualnom životu i da često to rade kada su same ili pod tušem, jer se tako opuštaju i rešavaju nervoze i stresa.

BITI KAZANOVA JE LAKO: Uz ovih sedam saveta nijedna devojka vam neće reči NE

Masturbacija
Foto: Profimedia

Ali, o čemu one razmišljaju dok to rade, nešto je što kopka većinu muškog sveta. 

Istraživači su se i time pozabavili, te su anketirali žene. Na pitanje o čemu razmišljaju dok masturbiraju 69% žena je reklo da zamišlja seksualne scene sa svojim trenutnim partnerom. Takođe su rekle da u ovakvim situacijama najčešće zamilšjaju scene i seks poze koje inače ne bi radile sa svojim partnerom, pa u glavi pokušavaju da zamisle kako bi to iskustvo izgledalo.

ŽELITE KVALITETNIJU SPERMU? Ovo MORATE da izbegavate kako bi sačuvali vaše reproduktivno zdravlje

Oko 48% žena fantazira o bivšim muškarcima: priznale su da ih maštanje o bivšim momcima koji mole za oproštaj uzbuđuje, pa je to razlog zbog koga su oni često u njihovim mislima.

Na kraju, žene su se takođe složile da kada ne razmišjaju o trenutnim ili bivšim vezama, fantaziraju o savršenim muškarcima i svojim omiljenim poznatim ličnostima koje često gledaju na televiziji i internetu.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd