Skip to main content
orgazam, Kineska devetka, vrhunac, metodete, seks tehnike, samo on

ZAUVEK ĆE ŽELETI SAMO VAŠ! Metoda kojom ćete je preobraziti i IZLUDETI TAMO DOLE duboko!

Foto: Instagram printscreen/privacy.zone/
Tražiće samo njega.

Pokušajte da uz ove metode postanete Alfa mužjak.

Posle ovih medota vaša partnerka se neće sećati ni jednog pre vas, a ni poželeti sledećeg. Važna je taktika.

UŽAS: Ako gledate PORNO filmove, ova STRAŠNA STVAR se može dogoditi vašem POLNOM ORGANU!

Misionarska poza, "69", dogi... Lepo je sve to. Ali dajte joj nešto novo, nešto po čemu će da vas pamti.

Ovo su tehnike sa istoka čuvane stotinama godina. Poznato je kako su Kineskinje ceo svoj seksualni život obično posvećivale samo jednom partneru.

To je zato su što njihovi muškarci znali tajnu. Poneli su je sa sobom u grob, a jedino kome su je prenosili bili su njihovi muški naslednici. O ovome ima jako malo spisa, a postojale su i škole u kojima se učilo o Kineskoj devetki, ali samo delimično.

ISPOVEST: Žestoko smo VODILI LJUBAV- PIJANI! Zbog ovoga sam završila u HITNOJ

Dakle, šta je to Kineska devetka?

Naime, ovde je reč o tehnici kako stavljate vaš penis u vaginu, kojim tempom i do koje dubine. To je serija plitkih i dubokih penetracija penisa u vaginu. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje penisa u jednu trećinu vagine, dok duboki znači ubacivanje penisa do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

 

A post shared by Privacy Zone (@privacy.zone) on

1. Tehnika Prva:

Prema prvom pravilu potrebno je da vašim penisom idete u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a potrebno je da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni orgazam.

"P*nis u erekciji je virio kroz prorez za poštu": Užasna iskustva dostavljača pice

2. Tehnika Druga:

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od devet plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način – 8 : 2, 7 : 3, 6 : 4, 5 : 5, 4 : 6, 3 : 7, 2 : 8, 1 : 9.    

Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta. Tehniku izvodite tako da ste sa svojim umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje. To je delotvorno kada vaša partnerka dobija vaginalne kontrakcije neposredno pre orgazma. 

Pošto je naglašeno da pri ovoj metodi budete opušteni, to je zbog spontanosti i nežnosti koji ćete preneti na nju, što povećava seksualni užitak. Najbolje je da to radite kružnim mešanjem ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Možda izgleda lako i jednostavno, ali su ove tehnike protkane velikim brojem sitnica koje mogu da poremete ishod kod Kineske devetke. Najbolje je da prvo počnete sa vežbama pa kasnije kada se izveštite da očekujete rezultate.

 

A post shared by Privacy Zone (@privacy.zone) on

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mist
16 Beograd