Utorak 19. mar 2024.
Lionel Mesi

ŽELEO JE DA MENJA DRES SA MESIJEM: Hrvatski fudbaler otkrio ŠOKANTAN razlog zbog kojeg je odustao (FOTO)

Foto: Reuters
Kockasti razbili Argentinu sa 3:0 u četvrtak.

Hrvatska je u četvrtak razbila Argentinu sa ubedljivih 3:0 i potvrdila da su Gaučosi u potpunom rasulu. Koliko su ih Hrvati razbili u toj utakmici najbolje govori činjenica da se Ante Rebić do mere razočarao da je čak odustao od prvobitne namere da zameni dres sa Leom Mesijem.

TEŽAK UDARAC ZA SELESAO: Tite protiv Srbije bez DVOJICE važnih fudbalera (FOTO)

ČIST PENAL! U hrvatskom studiju svi protiv Mitrovića, a onda im je ROBI ZAPUŠIO USTA (AUDIO/VIDEO)

Rebić je pre meča imao nameru da zameni dresove sa Mesijem kako bi svom prijatelju koji je obožavalac Argentinca poklonio dres. Međutim, strelac fantastičnog gola za Hrvatsku pčosle greške golmana Kabaljera se predomislio na kraju meča i odustao je od svoje namere, a bio je i brutalno iskren kada je objasnio zašto je to učinio.

Ante Rebić
Ante Rebić
Foto: Reuters

- Da budem iskren, želeo sam da dobijem Mesijev dres za mog prijatelja, koji je njegov fan. Ali Argentinci su ostavili toliko loš utisak na mene da sam odustao od tog dresa. Iskreno, očekivao sam više - rekao je Rebić. - Pogotovo od igrača koji igraju u Premijer ligi i koji su navikli na visok tempo i duele. Možete da vidite Nikolasa Otamendija koji u 4. minutu dopušta da ga pretrči Mandžukić dok se on valja po travi. Razočaran sam njihovim ponašanjem, a i ne znaju za fer plej.

 

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd