Skip to main content
Slavlje fudbalera Crvene zvezde

AFERA AUTOBUS: Iz Laste najavili podnošenje KRIVIČNE prijave

Foto: Srbija Danas
Burni dani.

Autobus koji se zapalio dok su se u njemu u subotu prevozili fudbaleri "Crvene zvezde", bio je tehnički ispravan pre i u vreme nastanka tog incidenta kod Autokomande, saopštilo je danas Saobraćajno preduzeće "Lasta" i najavilo podnošenje krivične prijave zbog uništavanja imovine.

ŽIVOTNA DRAMA ĆERKE BIVŠEG TENISERA: Borila se sa anoreksijom, a sad je dospela u centar pažnje zbog golišavih fotografija (FOTO)

HAOS U ZAGREBU: Tuča Delija i Bed Blu Bojsa (FOTO)

U autobusu OPEN TOP, koji je iznajmio FK "Crvena zvezda", bile su ispravne instalacije, kao i dovodna i odvodna creva, a fluidi na propisanom nivou, utvrđeno je na vanrednoj sednici Izvršnog odbora tog preduzeća, navodi se u saopštenju. Veštačenjem je utvrđeno da je požar izbio ispod prednjeg dela autobusa usled pirotehničkih sredstava sa otvorenim plamenom, a ne kao posledica tehničke neispravnosti vozila.

NAJGORI SCENARIO: Zvezda dobila NAJTEŽEG potencijalnog rivala u DRUGOM kolu kvalifikacija za Ligu šampiona

Kako se navodi, bile su ispoštovane i sve prateće procedure oko najma autobusa. Izvršni odbor "Laste" odlučio je da se podnese krivična prijava protiv NN lica koje je uzrokovalo uništavanje Lastine imovine u nadi da će odgovorni za paljenje autobusa biti privedeni pravdi, ističe se u saopštenju. Vanrednoj sednici Izvršnog odbora SP "Lasta" prisustvovali su generalni direktor Toni Gajić, izvršni direktori Ivana Pavić i Branislav Stanković, direktor saobraćaja Nenad Ivanović i tehnički direktor Goran Mihajlović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
29 Beograd