Utorak 19. mar 2024.
Vujadin Savić

AJDE GIŠKA: Igrači su od kapitena tražili da povede navijanje, a on nosi nadimak po ŽESTOKOM momku (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Sve je otkriveno.

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem kolu grupne gaze Lige šampiona doživeli prvi poraz na svom stadionu, od Pari Sen Žermena (1:4). Po završetku utakmice viđena je scena o kojoj će se još dugo pričati. Naime, kada su igrači srpskog šampiona prišli severnoj tribini, tamo ih je sa mikrofonom u ruci sačekao kapiten Vujadin Savić.

TOTALNO LUDILO: Zvezdini igrači odmah po završetku zapevali sa DELIJAMA, a tamo ih je sačekao KAPITEN! (FOTO)

PODVUČENA CRTA: Evo koliko je ZARADILA Crvena zvezda od UČEŠĆA u Ligi šampiona (FOTO)

Štoper crveno-belih je zbog povrede koja ga muči već duže vreme morao da propusti duel sa Svecima, ali nije izostala njegova pomoć saigračima na drugi način. Savić je tokom utakmice ostavio glas na severu Marakane i sigurno je činjenica da znaju gde se nalazi i šta radi kapiten mnogo značila fudbalerima na terenu i davala im dodatni vetar u leđa.

Od kada je na severnoj tribini zaživela nova pesma "na staze slave da je vratimo", igrači imaju svoju igru sa navijačima posle svake utakmice. Dok se peva prvi deo pesme svi čuče, a kada se se dođe do drugog dela tada nastaje "ludnica" na tribinama i atletskoj stazi. Tako su sinoć igrači Crvene zvezde premoreni posle 90 minuta teške borbe sa svetskim zvezdama PSŽ-a, dobacivali svom kapitenu da požuri sa vođenjem navijanja.

- 'Ajde Giška, bole nas noge - dovikivali su saigrači svom kapitenu koji inače nosi nadima kao i legendarni žestoki momak sa beogradskog asfalta pokojni Đorđe Božović.

U sledećem video prilogu možete pogledati kako je izgledao nastavak Savićevog vođenja navijanja posle utakmice.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd