Skip to main content
Ilija Stolica

"PATRIKOV KVALITET NEOSPORAN": Stolica uveren - Idemo u dobrom pravcu

Foto: MN Press
Zadovoljstvo posle pobede.

Trener Partizana Ilija Stolica bio je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi nad Spartak Trnavom u drugoj utakmici na priprema u Sloveniji.

PARTIZAN ZABLISTAO U SLOVENIJI: Crno-beli rutinski sa Spartakom, pogodio i Andrade (VIDEO)

PARTIZAN ZABLISTAO U SLOVENIJI: Crno-beli rutinski sa Spartakom, pogodio i Andrade (VIDEO)

NIŠTA OD PARTIZANA: Strahinja Pavlović pred potpisom!

NIŠTA OD PARTIZANA: Strahinja Pavlović pred potpisom!

ŠOK U SUPERLIGI: Trener Mladosti podneo OSTAVKU zbog pritiska!

ŠOK U SUPERLIGI: Trener Mladosti podneo OSTAVKU zbog pritiska!

- Rezultatski možemo da okarakterišemo stvari da je ova proba bila uspešna. Videli ste koliko izmena i momaka na nekim neprirodnim pozicijama. Šehović je igrao na tri pozicije, Filipović na dve. Situacija je takva. Ono što raduje je volje i želja momaka da sve ovo ispune. Najvažnije je da su pokazali protiv ovakvog protivnika mnogo dobrih stvari. U dobrom pravcu to ide i možemo da budemo zadovoljni - rekao je Stolica. 

Prvenac Patrika Andradea?

- Andrade fizički izdržao 60 minuta. On je sa nama nedelju dana. U nekoliko poteza se videlo je da je njegov kvalitet neosporan. I kao momak je doneo nesporan kvalitet. Videli smo pozitivan razultat i to je najvažnije. Pozitivne stvari su važne, na njima se pravi temelj za dalje, a negative su tu da ih izanaliziramo i vidimo šta dalje.

Sledeći meč na pripremama je sa Fenerbahčeom?

- Uvek je želja bila svih nas da imamo što je moguće kvalitetnije protivnike. Jeste da je neuobičajeno da Fener bude protivnik , a moguć je u kvalifikacijama. Želeli smo dobrog protivnika i dobar ambijent, ali to je rival koji pripada Partizanu. Najvažnije je da se oporave momci, Rikardo, Sale Zdjelar, Vujačić koji je imao određenih problema. Na žalost, situacija koja nam je onemogućila da imamo sve igrače na okupu je da imamo druge koji su imali mnogo minuta. Pripremamo se za Fenerbahče, i što je još važnije za početak prvenstva - zaključio je trener. 

 

Najnovije vesti o FK Partizan pročitajte OVDE

BONUS VIDEO: Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd