fbpx
Skip to main content
Bojan Ostojić

Bojan Ostojić u poseti KBC "Zvezdara" (FOTO)

FOTO: FK Partizan
Proslava 85. rođendana.

Prvotimac Partizana Bojan Ostojić i portparol kluba Biljana Obradović su 1. decembra posetili Kliničko bolnički centar "Zvezdara", koji slavi 85. rođendan.

Tamo je razgovarao sa generalnim direktorom Petrom Svorcanom.

Kladite se na Ligu šampiona uz NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Kladite se na Ligu šampiona uz NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

PARTIZAN MORA DA REAGUJE: Evo kojim igračima ISTIČU ugovori ove zime!

PARTIZAN MORA DA REAGUJE: Evo kojim igračima ISTIČU ugovori ove zime!

PRE NEGO ŠTO JE I POTPISAO ZA SITI: Stevanović odmah naišao na OZBILJAN problem!

PRE NEGO ŠTO JE I POTPISAO ZA SITI: Stevanović odmah naišao na OZBILJAN problem!

- Žao mi je što zbog trenutne situacije sa Kovi̇d-19 nismo u mogućnosti da današnji jubilej obeležimo u prisustvu svih prvotimaca Partizana, ali i na ovaj način želimo da damo svoj doprinos i podsetimo sve na važnost očuvanja ovakve zdravstvene institucije - rekao je Ostojić i dodao:

- Ispred FK Partizan, svih zaposlenih i celog tima, želim da se zahvalim svom medicinskom osoblju i zdravstvenim radnicima širom Srbije na nadljudskoj bori tokom pandemije i da im poručim da smo uz njih! Takođe, apelujem na sve da budemo odgovorni, da nosimo maske, da ne izlazimo na mesta na kojima ima puno ljudi kako bismo sačuvali jedni druge.

Posle kraćeg razgovora, uz poštovanje svih mera zaštite od Kovid-19, Ostojić je uručio uramljen dres sa brojem 85, kao i maske sa obeležjima FK Partizan, za osoblje kliničkog centra koje navija za klub iz Humske.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

- Hvala FK Partizan sto je povodom 85 godina KBC Zvezdara posetio našu ustanovu koja ima čak 1800 zaposlenih od kojih mnogi prate fudbal i verno navijaju. Iskoristio bih priliku da pozovem sve da se pridržavaju mera kako bismo sto pre pobedili Koronu i mogli da odemo na stadion i navijamo - rekao je prof. dr Petar Svorcan, vd direktor KBC Zvezdara.

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
0 Beograd