Utorak 19. mar 2024.
FK Čelsi

BOMBA NAD BOMBAMA: Srbin na klupi Čelsija! (FOTO)

Foto: Profimedia
Antonio Konte definitivno napušta Stamford Bridž.

Kako prenose engleski mediji menadžer Fulama Slaviša Jokanović jedan je od kandidata da nasledi Antonija Kontea na klupi Čelsija. Sve više se govori o odlasku italijanskog stručnjaka Antonija Kontea sa mesta menadžera Čelsija, a engleski mediji navode i da je jedan od glavnih kandidata za njegovog naslednika srpski trener Slaviša Jokanović. 

LIGA EVROPE: Arsenal pokorio Milano, CSKA pred ispadanjem, ŠOK u Nemačkoj (VIDEO+FOTO)

Jokanović je trenutno menadžer Fulama u Čempionšipu, a način na koji vodi drugoligaški klub navodno je impresionirao čelnike kluba sa "Stamford Bridža", koji razmišljaju o njegovom angažmanu. 

Kao glavni kandidat za menadžera Plavaca figurira ipak bivši trener Barselone Luis Enrike, ali ni Jokanović prema pisanjima nije bez šansi.

Jokanović je od 2000. do 2002. godine bio fudbaler Čelsija, a kao trener je vodio Partizan, Muanhtong Junajted, Levski, Erkules, Votford, Makabi Tel Aviv i Fulam. 

Bivši reprezentativac Jugoslavije trenutno sa Fulamom zauzima četvrto mesto u Čempionšipu sa 65 bodova, i nalazi se u dobroj prilici da sa ekipom iz Londona obezbedi bar plej-of za Premijer ligu. 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd