Utorak 19. mar 2024.
Doček orlića u Staroj Pazovi

VELIKO POJAČANJE U HUMSKOJ: Zlatni orlić napustio klub i stiže u Partizan (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Popuna za deficitarno mesto u timu Bate Mirkovića.

Nemanja Antonov, član ekipe koja je u Novom Zelandu postala šampion sveta, sporazumno je raskinuo saradnju sa Grashopersom i ponovo je želja kluba iz Humske kao jedna od opcija na levom beku.

Momak koji je ponikao u OFK Beogradu već je boravio u Humskoj i bio je želja crno-belih minulog leta, ali nije došlo do dogovora sa Grashopersom, sa kojim je srpski internacionalac, u tom momentu, imao važeći ugovor.

KAKO JE DOBRO VIDETI VAS OPET: Bivši ljubimac Grobara se POHVALIO! Slika govori VIŠE od reči! (FOTO)

Nemanja Antonov
Foto: MN Press

Zvezda je zaradila 60 miliona od Lige šampiona, a evo koliko novca će uplatiti u budžet Republike Srbije na ime EKSTRAPROFITA

Tokom jula meseca i Partizan i Antonov želeli da se ugovor o pozajmici preinači u dugotrajnu saradnju. Međutim, Grashopers je tada insistirao da se ispoštuje klauzula u ugovoru o pozajmici, koja je podrazumevala da Partizan ima prednost otkupa levog beka, za obeštećenje od 400.000 evra.

Tada je to bilo mnogo za crno-bele, ali budući da sada mogu nemanju da dovedu bez otkupa ugovora, jasno je da je samo poitanje momenta kada će on pojačati konkurenciju u timu Zorana Mirkovića. 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte najbolje koreografije Grobara u 2018. godini

 

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd