fbpx
Skip to main content
FK Crvena zvezda

DELIJE POBESNELE ZBOG TV SERIJE: Ristovski im odmah poručio "Niste u pravu, ne razumete šalu"

Foto: Profimedia
Mnogo prašine zbog jedne epizode.

Veliku prašinu u Ljutice Bogdana podigla je televizijska serija "Drim Tim", koja se donedavno emitovana na kanalima RTS-a. Humoristička emisija koja je išla svakog radnog dana izazvala oštar protest sa stadiona "Rajko Mitić". Kako prenosi Telegraf, kao razlog navodi se kontroverzna 14. epizoda u kojoj je Crvena zvezda savldala svoju filijalu (Grafičar) rezultatom 7:0, čime je osvojila titulu nacionalnog šampiona Srbije. 

CRVENA ZVEZDA PREUZIMA ODGOVORNOST Iz redova kluba poručili: "Zahtevamo IZBORE" Situacija nije dobra

CRVENA ZVEZDA PREUZIMA ODGOVORNOST Iz redova kluba poručili: "Zahtevamo IZBORE" Situacija nije dobra

ZAVRŠIO U BOLNICI: Nekadašnji fudbaler Zvezde doživeo prelom vilice na meču (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

ZAVRŠIO U BOLNICI: Nekadašnji fudbaler Zvezde doživeo prelom vilice na meču (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

ZVEZDA OŠTEĆENA NA BANJICI? Pogledajte SPORNI detalj sa meča (VIDEO)

ZVEZDA OŠTEĆENA NA BANJICI? Pogledajte SPORNI detalj sa meča (VIDEO)

Pojedini kadrovi su čak i snimani na našem najvećem stadionu, ali se oni nimalo nisu dopali čelnim ljudima našeg aktuelnog prvaka, koji su reagovali protestnim pismom u kome se žestoko kritikuje ovakvo predstavljanje aktuelnog šampiona Srbije. 

Nedugo zatim se oglasio i proslavljeni glumac, producent i reditelj Lazar Ristovski, koji je takođe i glavni glumac u seriji. Njegovo pismo, koje je došlo u posed portala Telegraf.rs, prenosimo vam u celosti i bez izmena:

- Poštovani, da mi je neko nekada rekao da ću morati jednom velikom klubu kakav je vaš da objašnjavam šta je komedija na filmu, ne bih verovao. Ipak, sa punim poštovanjem tako velikog kluba, giganta u srpskim okvirima i šire, dužan sam u ime umetnosti i umetničke slobode, kažem da niste u pravu i da niste shvatili poruke naše serije i naših likova, koji su imali za cilj da nasmeju publiku u ovim sumornim vremenima, da sumornu svakidašnjicu u kojoj je narod u karantinu više od godinu dana, učinimo makar malo lakšom, pa bilo to na uštrb i nekih pojedniaca i institucija kakva je velika Zvezda.

Zvezdi neće sigurno pasti kruna sa glave, što smo se malo nasmejali i na njen račun, kao i na račun Partizana, a najviše na svoj račun, praveći od sebe i komične budale, kako bi izlečili dušu gledalaca, koji su, što se može videti po tome što je serija izazvala buru oduševljenja, očigledno prihvatili sve onako kako i treba; sa humorom, koji je Srbiju i srpski narod i u najtežim vremenima lečio i gurao da istraje kada je najteže.

Iskreno nam je žao što ste tako oštro reagovali na našu seriju ovim protesnim pismom.

Osećamo potrebu da vam se iskreno u ime Zillion filma, kao i u ime svih autora, glumaca i filmskih radnika, koji su učestvovali u pravljenju ove serije, iskreno izvinimo, verujući da niste izgubili smisao za humor, i da ćete nam oprostiti, ako smo pogrešili - stoji u pismo slavnog glumca i jednog od autora pomenute serije Lazara Ristovskog. 

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Guilter, fudbalerka iz Brazila 

 

Vremenska prognoza
Umerena kiša
22 Beograd