fbpx
Skip to main content
Dragan Antić

DNO DNA! Trener Dinama PREBIO svog igrača! Čupao ga za kosu, udarao u glavu, pa RAZLUPAO svlačionicu

Foto: MN Press
Skandal.

Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost objavio je saopštenje u kojem se optužuje predsednik i trener Dinama iz Vranja da je pretukao fudbalera Luku Ratkovića u svlačionici na poluvremenu utakmice sa Spartakom ovog proleća!

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Dana 11.05.2019. na utakmici između FK Dinamo Vranje i FK Spartak ŽK, predsednik i trener FK Dinamo Vranje, gospodin Dragan Antić, pretukao je na poluvremenu utakmice igrača Luku Ratkovića, zadavši mu udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

AKO ŠPANAC OTPADNE: Zvezda je spremila KECA iz rukava! REPREZENTATIVAC stiže na Marakanu (VIDEO)

AKO ŠPANAC OTPADNE: Zvezda je spremila KECA iz rukava! REPREZENTATIVAC stiže na Marakanu (VIDEO)

POSLE HOROR SCENE U AUSTRIJI: Oglasio Jovanović i evo šta je poručio Volfu (FOTO)

POSLE HOROR SCENE U AUSTRIJI: Oglasio Jovanović i evo šta je poručio Volfu (FOTO)

DOBRE VESTI ZA SAVU: Kvartet stigao u Zemunelo (FOTO)

DOBRE VESTI ZA SAVU: Kvartet stigao u Zemunelo (FOTO)

Pored navedenog, gospodin Dragan Antić čupao je za kosu i cimao napred-nazad igrača Luku Ratkovića, unosio mu se u lice, vređao ga i upućivao pogrdne reči, a nakon toga polomio inventar u svlačionici i zadao još nekoliko udaraca u predelu glave igraču Luki Ratkoviću, a sve navedeno zbog nezadovoljstva igrom igrača Luke Ratkovića u prvom poluvremenu gore pomenute utakmice.

FK radnik
Foto: MN Press

Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa predsednikom i trenerom FK Dinamo Vranje gospodinom Draganom Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje.

Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno pozivamo nadležne državne organe kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje gospodina Dragana Antića za ovaj do sada nezapamćen incident u našem sportu - stoji u saopštenju sindikata na čijem čelu je bivši fudbaler Mirko Poledica.

Podsetimo,  Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je pre desetak dana suspendovala Antića na 15 meseci iz srpskog fudbala zbog nedokazanih izjava o nameštanju utakmica u Superligi.

Pročitajte i:

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd