fbpx
Skip to main content
Mozzart

Pojačanje u Subotici - Mozzart postao sponzor Spartaka

Foto: Promo
Zadovoljstvo na obe strane.

Uoči nedavno završenog meča sa Crvenom zvezdom, FK Spartak je dobio novo pojačanje! Kompanija Mozzart postala je sponzor ovog Superligaša. Ugovor u Subotici potpisali su Nikola Simović, predsednik plavo-belih i Slobodan Prodanović, generalni direktor kompanije Mozzart.

TO JE SANJAO CELOG ŽIVOTA: Golman Zvezde OSTVARIO dečački SAN!

TO JE SANJAO CELOG ŽIVOTA: Golman Zvezde OSTVARIO dečački SAN!

HAOS U BARSELONI: Igrači se pobunili zbog Mesijeve plate!

HAOS U BARSELONI: Igrači se pobunili zbog Mesijeve plate!

U PARTIZANU ODLUČILI: Ovaj igrač ODLAZI iz Humske!

U PARTIZANU ODLUČILI: Ovaj igrač ODLAZI iz Humske!

- Nama je veliko zadovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa ovako velikom kompanijom kao što je Mozzart. Ovo je siguran pokazatelj da mi u Spartaku dobro radimo na terenu ali i van njega. Težićemo u narednom periodu u tome da klub napreduje u svim segmentima pa tako i u marketinškom. Potpisivanje je samo početak jedne saradnje koja će se sastojati iz mnogo korisnih stvari za obe strane - rekao je Simović.

Slobodan Prodanović izrazio je veliko zadovoljstvo zbog početka saradnje sa timom koji je iznedrio mnoge asove.

- Ponosni smo što danas postajemo sponzori jednog od najboljih sportskih kolektiva u Vojvodini i radujemo se saradnji na mnogim poljima. Spartak je klub sa dugom tradicijom, stabilan je Superligaš i prethodnih sezona je pokazao da ima potencijal za nastupe u Evropi. Nadamo se da će im pomoći da ostvare ambicije, odnosno da konkurišu za neku od pozicija koje vode u evropska takmičenja. Fudbalerima želimo uspešan start sezone, znamo da imaju težak raspored, ali verujemo da će publika uživati u prazniku fudbala u nedelju, kada u Suboticu stiže Zvezda - zaključio je Prodanović.

Nakon potpisivanja ugovora o sponzorstvu, domaćini su gostima pokazali stadion na kojem nastupaju, a Simoviću je uručena lopta sa obeležjem Mozzarta.


 

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd