fbpx
Skip to main content
Frančesko Toti

"TATA, PROVEO SAM 10 NAJGORIH DANA U ŽIVOTU..." Totijev bolni oproštaj od oca izazvao suze širom sveta

Foto: Profimedia
Veoma je teško podneo.

Frančesko Toti legendarni fudbaler Rome prolazi kroz najteže momente u životu. Njemu je u ponedeljak preminuo otac Enco u 76. godini života od posledica koronavirusa. "Princ Rima" je bio izuzetno vezan za oca.

SE*S AFERA DRMA EIBAR: Saigraču Marka Dmitrovića preti zatvorska kazna ! (FOTO)

SE*S AFERA DRMA EIBAR: Saigraču Marka Dmitrovića preti zatvorska kazna ! (FOTO)

LIGA NACIJA: Turska - Srbija 0:0 (UŽIVO)

LIGA NACIJA: Turska - Srbija 0:0 (UŽIVO)

NOVE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU: Proslavio se na beogradskoj "Marakani", sad svet STRAHUJE ZA NJEGA, ali bolje je

NOVE VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU: Proslavio se na beogradskoj "Marakani", sad svet STRAHUJE ZA NJEGA, ali bolje je

Na svom Instagramu je objavio fotografiju sa ocem Encom, od koga se  oprostio srceparajučim pismom

"Zdravo tata, proveo sam najgorih 10 dana u životu, znajući da si "sam" u borbi protiv zla i da nisi u stanju da me vidiš, razgovaraš, zagrliš, držiš, učinio bih sve da budem tu pored tebe. Sad će moj život biti drugačiji, jer sam odrastao sa važnim vrednostima i zato želim da ti se zahvalim tata na svemu što si učinio za mene, što si me učinio snažnim i hrabrim čovekom, uvek ću te voleti moj tata! Još mogu da čujem tvoj glas, nedostaje mi smeh koji smo nekada imali, nedostaje mi tvoj osmeh, tvoje oči, nedostaje mi da te vidim na sofi kako gledaš televiziju.

Moram da kažem izvini i hvala. Izvini za sve što nisam razumeo, za sve što ti nisam rekao, izvini na propuštenim zagrljajima, na neizrečenim rečima, na greškama koje sam napravio, ali pre svega, hvala vam jer si bio otac i nikada to nećeš prestati da budeš.

Bez tebe nikada ne bih uspeo, čak i ako više nisi sa nama tvoje pamćenje i tvoj osmeh nikada neće biti zaboravljeni! Imao si toliko prijatelja koji su te voleli, jer si imao nešto drugačije, uvek si bio prisutan, uvek dostupan, bio si svima prijatelj, bio si i moj si ponos "(nadam se da sam i ja bio za tebe)"! Danas sam više nego ikad shvatio koliko si mi bio važan u životu i narednih nekoliko godina čuvaću ove dragocene uspomene u svom srcu. Zdravo tata... tačnije, zdravo šerife... ugodno putovanje, tvoj Frančesko" napisao je Frančesko Toti.

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd