fbpx
Skip to main content
Nikola Lazetić

FSS PRELOMIO: Bivši prvotimac Zvezde dobija FUNKCIJU!

Foto: MN Press
Novo lice.

Po saznanjima Sport kluba, novo lice u Fudbalskom savezu Srbije biće – Nikola Lazetić. Doskorašnji sportski direktor Vojvodine, takođe dobiće značajna ovlašćenja u radu sa mlađim reprezentativnim selekcijama.

OGLASILI SE ARAPI: Poznato je da li Milojević menja Tumbakovića

OGLASILI SE ARAPI: Poznato je da li Milojević menja Tumbakovića

BORJAN NEMA DILEMU: Real ili neko drugi, nama je sve jedno

BORJAN NEMA DILEMU: Real ili neko drugi, nama je sve jedno

STIŽE LOVA, ALI SLABA JE TO UTEHA: Zvezda ostaje bez jednog od najboljih, BUNDESLIGAŠ se ozbiljno nameračio!

STIŽE LOVA, ALI SLABA JE TO UTEHA: Zvezda ostaje bez jednog od najboljih, BUNDESLIGAŠ se ozbiljno nameračio!

Tačno definisana hijerarhijska pozicija nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde, Obilića i Vojvodine, potom i internacionalca u Turskoj i Italiji, trebalo bi da bude ozvaničena tokom naredne nedelje. Poslednjih 18 meseci sektor u kojem se, kao pojačanje, očekuje i Lazetić, pod vođstvom sportskog direktora Vladimira Matijaševića i koordinatora Gorana Grkinića, reformisan je iz temelja – promenjeni su svi selektori, sa uspehom obavljeni pregovori sa nekoliko „srpskih sinova“, rođenih u inostranstvu, revidirani spiskovi reprezentativacava. 

Od Lazetića se očekuje da, zajedno sa već uhodanim dvojcem, pojača „predseniorski“ sektor i sa konsolidacijom prilika na globalnom nivou donese konkretne rezultate u jednoj od najponosnijih sfera Fudbalskog saveza Srbije.

Dugo Juventus nije ovako loše startovao u Seriji A - u devet kola samo četiri pobede. A danas (18.00) očekuje ga gradski derbi s Torinom, koji je željan uspeha protiv Stare dame. Kvota na keca je 1,50, kombinazzija 1&3+ 2,00, a GG3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Torino.

Imenovan po dolasku Vojislava Gajića na čelo, juna prošle godine, Lazetić se nije dugo zadržao na mestu sportskog direktora Vojvodine. Očigledan sukob sa trenerom Nenadom Lalatovićem isplivao je na površinu sa prvim potezima u letnjem prelaznom roku i brzo dobio epilog u tihom odlasku sa funkcije. Iako zvanično nije smenjen, Lalatović je kratko imao značajniji uticaj na „Karađorđu“. Dolazak na Terazije 35 odlična je prilika da napravi iskorak u karijeri sportskog radnika, uz provereni tandem Matijašević-Grkinić.

Angažovanjem Lazetića, prethodno i cementiranjem pozicije sportskog direktora Vladimira Matijaševića, Fudbalski savez Srbije ulazi u burne decembarske dane odluke. Kako vreme odmiče, jačaju pozicije i predsednika Slaviše Kokeze, pa će centralna tema u narednom periodu biti definitivan izbor selektora. 

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd