Utorak 19. mar 2024.
Arsenal

GOTOVO: Arsenal DOVODI reprezentativca Srbije! (FOTO)

Foto: Profimedia
Pregovori u završnoj fazi.

Veliki broj klubova interesovao se poslednjih meseci za Andriju Živkovića. Reprezentativac Srbije blista u Portugaliji, jedan je od najboljih igrača Benfiki, pa su klubovi poput Sevilje, Valensije i Arsenala.

TOŠIĆ O POVREDI: Bambi u tri reči REŠIO Đukićevu DILEMU!

BOMBA NAD BOMBAMA: Srbin na klupi Čelsija! (FOTO)

Andrija Živković
Andrija Živković
Foto: Profimedia

PEH ZA ĐUKIĆA: Fudbaler Partizana mora na SNIMANJE kolena!

Londonski velikan odavno je iskazao želju da angažuje "srpskog Mesija". Zahvaljujući treneru Rui Vitoriju, Živković igra kao prepoređen i jedan je od najvećih aduta Orlova u borbi sa Portom za prvo mesto. Skauti Tobdžija su gotovo na svakom meču, kada Benfika igra na "La Lužu", a da su uporni u nameri govori i sledeći podatak.

Prema pisanju portugalskih medija, Arsenal je spremio da Živkovića narednog leta dovede za 30.000.000 evra. Iako je otkupna kaluzula 60.000.000 evra, u portugalskom klubu spremni su na dogovor i za manju sume.

Zimus se pričalo o pozajmici bivšeg igrača Partizana u Valensiju ili Sevilju, obzirom da nije bio standardan, ali se sve promenilo otkako je krajem januara prekomandovan u vezni red. Blista u novoj ulozi i cena mu je porasla. A nije isključeno da će rasti i u nastavku sezone...

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd