Utorak 19. mar 2024.
navijači

HAOS U ZAGREBU: Tuča Delija i Bed Blu Bojsa (FOTO)

Foto: Profimedia
Navijači Dinama napravili sačekušu pristalicama Crvene zvezde.

Navijači Dinama iz Zagreba, popularni Bed blu bojsi i navijači Crvene zvezde, potukli su se na zagrebačkoj obilaznici u blizini hotela Plitvice u nedelju popdne, piše ''Zagreb.info''. S obzirom da je Crvena zvezda dan ranije proslavljala osvajanje šampionske titule u meču protiv Voždovca, veliki broj navijača crveno-belih iz zemalja regiona bio je u Beogradu ne bi li prisustvovali utakmici.

NIJE MOGLO DRUGAČIJE: I Zvezda ima PORUKU za odlazećeg vezistu! (FOTO)

VAŽNO ZA ZVEZDU I PARTIZAN: Zna se ko je novi PREDSEDNIK sudijske komisije! (FOTO)

Međutim, pristalice Dinama napravile su sačekušu navijačiam Zvezde koji su se vraćali u Sloveniju iz Beograda. Na svu sreću obrčaun dve navijače grupe brzo je prekinut.

Navijači FK Dinamo Zagreb
Foto: MN Press

 - Nekoliko slovenačkih državljana u dva kombi vozila ,,Pežo Bokser” slovenačkih nacionalnih oznaka juče je, 20. maja, na MCGP Bregana, na izlazu iz Republike Hrvatske, prijavilo policijskim službenicima da ih je na autoputu kod motela Plitvice različitim predmetima napalo više osoba koje su se potom ubrzo udaljile. Medicinsku pomoć koju su im ponudili policijski službenici, slovenački državljani su odbili te u događaju niko nije povređen, a materijalnu štetu na vozilima nisu mogli proceniti - saopšteno je iz policije.

 

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd