Skip to main content
Ivica Iliev

ILIEV OTVORIO KARTE: Dovodimo još tri POJAČANJA

Foto: MN Press
Buran prelazni rok u Humskoj.

 Partizanova nova meta je Maksim Do Kouto, 25-godišnji krilni fudbaler francuskog Sošoa. a da se ne radi samo o spekulacijama, potvrdio je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev u izjavi za “Telegraf“.

RIKARDO ODLAZI IZ PARTIZANA!? Grci zainteresovani za napadača crno-belih

RIKARDO ODLAZI IZ PARTIZANA!? Grci zainteresovani za napadača crno-belih

TURCI ZAGRIZLI ZA IGRAČA PARTIZANA! Stigao odgovor iz Humske

TURCI ZAGRIZLI ZA IGRAČA PARTIZANA! Stigao odgovor iz Humske

PARTIZAN SPREMA BOMBU: Francuski napadač je nova meta!

PARTIZAN SPREMA BOMBU: Francuski napadač je nova meta!

- Istina je, Maksim Do Kouto nam je predložen, ispraćen je i skautiran i u najužem je krugu igrača koji su nam interesantni. Još vagamo, donećemo ubrzo konačnu odluku ko će nas pojačati na krilnoj poziciji koja nam je veoma važna - izjavio je Iliev.

Zna se i koje su sledeće mete u prelznom roku za crno-bele.

- Ostaje da popunimo poziciju štopera umesto Nemanje Miletića i, razume se, uvek težimo ka tome da svaki sledeći igrač koji dođe bude kvalitetniji i bitniji za tim. Gledaćemo da dovedemo još jednog bonusa i to nekoga ko pravi razliku i pride bude dobra investicija za budućnost, ko nije samo broj na terenu. To pravilo o bonusu, to je moj lični stav, ne sviđa mi se nimalo, jer je veštačko forsiranje, a Partizan je nasuprot tome poznat da stavlja akcenat upravo na mlade igrače kada su spremni za najviši nivo. Iz toga izlaze igrači za prvi tim, reprezentaciju, evropski nivo i predstavljaju i fudbalsku i finansijsku dobit za Partizan. Na silu nemate ništa od toga, već imate situaciju u kojoj je trenutno naša mlada reprezentacija - rekao je Iliev, pre nego što je nastavio o potencijalnim pojačanjima.

- Ali, da se vratim na temu, potrebno nam je i krilo, neko ko će da pravi raziliku, ko će biti lider na terenu i preuzeti konce igra u ruke, sposoban da egal mečeve sam preokrene individualnim kvalitetom. Nadam se da ćemo uskoro imati lepe vesti...

Odlasci su svakako aktuelni, Marko Milovanović je na pragu Almerije, Saša Zdjelar je izrazio želju da se oproba u drugoj sredini i to nije nikakva novost, jer je vezista još zimus "produžio" karijeru u Humskoj, odbio bogate ponude zbog trke za titulom. Zato mu klub sada neće praviti probleme.

- Realno je da nas napuste dva igrača. Neću o imenima, ali se već negde i spekuliše i to je nešto što je za funkcionisanje kluba potrebno. Iskreno, pitanja o odlascima igrača su u domenu posla generalnog direktora Miloša Vazure, a kod nas u klubu se poštuje hijerarhija, svako obavlja svoja zaduženja... Šta god da bude, to neće remetiti planove, eventualni odlazak jednog od pomenute dvojice će nas navesti na reakciju, na angažovanje pojačanje. Ako se ne desi, dolaskom štopera, bonusa i krila završićemo prelazni rok. Nadam se da će sve to biti rešeno u narednih nekoliko dana.

Najnovije vesti o FK Partizan pročitajte OVDE

BONUS VIDEO:

Pogledajte kako Sejduba Suma dribla Harija Megvajera

 

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
30 Beograd