Utorak 19. mar 2024.
Filip Stojković

TO JE GOMILA GLUPOSTI! Filip Stojković odbrusio engleskom novinaru na pisanja „L‘Ekipa“ (FOTO)

Foto: MN Press
Podigla se prašina.

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković bez razmišljanja je spustio na zemlju engleskog novinara koji ga je pitao da prokomentariše navode francuskog "L'Ekipa" u vezi sa sumnjom o nameštanju meča protiv Pariz Sen Žermena.

TRESE SE TOPČIDER: Zvezda uzima fudbalera Partizana! Dobija tri puta više novca na Marakani?

UEFA ŠOKIRALA IZBOROM: Pogledajte ko će suditi Zvezdi protiv Liverpula

- Liverpul ima najbolji napad na svetu. Njih trojica su sjajni realizatori, još bolji tehničari, rade mnogo bez lopte... Možda samo PSŽ može da se poredi sa njima. Liverpul je tim bez slabosti. Možemo samo da se nadamo da će imati loš dan - rekao je Stojković uoči duela na "Enfildu".

Zvezdin desni bek je rekao koji recept bi jedino bio poželjan za uspeh u Engleskoj.

- Ogromni su favoriti. Kako ćemo se nositi sa njima? Probaćemo da damo više od 100 odsto. Mi moramo da odigramo utakmice života i da se nadamo da oni neće biti na svom prepoznatljivom nivou - naveo je Stojković.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda
Foto: MN Press

On je naveo i da je ogromna razlika u grupi između crveno-belih i njenih rivala i naveo da očigledan primer duel u Parizu gde je srpski klub ubedljivo poražen, a i podsetio je na moć Liverpula time što bivši Zvezdin fudbaler Marko Grujić tamo nije mogao da dođe do izražaja.

- Marko i ja smo prijatelji. On je odličan igrač. To što ne može da dobije šansu u Liverpulu samo govori koliko je taj tim jak, ali uveren sam da će doći dan kada će se vratiti na Enfild i zaigrati u prvom timu - rekao je Stojković.

Popularni Žule je priznao da je Liga šampiona na početku sezone više ličila na san nego na realnost.

- Veoma smo srećni što smo vratili Zvezdu tamo gde pripada. Znamo da ovaj klub ima poštovanje u Evropi, osetili smo to, zato na najbolji način moramo da predstavljamo Zvezdu. Iskreno, mi nismo očekivali da ćemo se naći u Ligi šampiona ove sezone. To je bio naš san, a realnost je bila Liga Evrope. Napravili smo nešto veliko - završio je nezamenljivi desni bek u Zvezdinom timu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd