Utorak 19. mar 2024.
Aleksandar Katai

KATAI SE SPRDA SA MLS LIGOM! Preokret Čikaga za SKOK na tabeli (FOTO)

Foto: Profimedia
Srpski fudbaler doneo svom timu tri boda.

Fudbaleri Čikago Fajera savladali su Njujork Siti kod kuće u uzbudljivom meču, sa dva preokreta, rezultatom 3:2. Junak pobede domaćih bio je bivši igrač Crvene zvezde Aleksandar Katai. Nemanja Nikolić doneo je prednost ekipi Veljka Paunovića u šestom minutu, ali su do poluvremena gosti okrenuli golovima Tajurija u 36. i Bergeta u 40.

TRI ORGAZMA ZA 23 MINUTA: Miha je prvi postigao het-trik iz slobodnjaka! Fizičari se krstili i izmerili samo OVO – VAU! (VIDEO)

VELIKO IZNENAĐENJE: Rudar smenio trenera dve nedelje pred meč protiv Partizana

Od starta drugog dela igre na scenu je stupio Katai i sa dva gola, u 47. i 52. minutu, vratio vođstvo svom timu što je, ispostaviće se, bilo dovoljno za tri boda. Kod prvog pogotka je sjajno ušao u sredinu sa desne strane i slabijom levom nogom poslao loptu u dalji ugao, dok je drugi kruna fenomenalne solo akcije.

Katai sada ima osam golova na 17 mečeva za Čikago i on je, uz Nikolića, jedan od najboljih igrača Fajera ove sezone. Posle ta tri boda, Paunovićev tim zauzima šesto mesto na Istoku sa 23 (prethodno je bio na osmoj poziciji), dok je Njujork ostao drugi sa 31.

Sve najnovije vesti sa Mondijala u Rusiji možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd