Utorak 19. mar 2024.
Promo

Kreće besplatna škola fudbala u Novom Sadu i okolini - Prijave u toku!

Foto: Promo
Sjajjna akcija.

Poruka "talenat nema cenu" nastavlja da se širi fudbalskim terenima, kako bi što više dece dobilo šansu da se bavi sportom! Priliku da šest meseci treniraju bez plaćanja članarine dobiće i mališani iz Novog Sada, Kaća, Sremskih Karlovaca, Sremske Kamenice, Bačkog Jarka i Temerina! FK Vojvodina i Mozzart pokreću Besplatnu školu fudbala koja će mladim nadama iz ovih krajeva omogućiti da naprave prve fudbalske korake.

Koliko njih želi da krene stopama Siniše Mihajlovića, Laneta Jovanovića, Miloša Krasića, Gojka Kačara i sanja iste snove kao Vošini klinci? Uopšte nije važno da li će jednog dana uspeti da naprave internacionalnu karijeru ili da obuku dres nacionalnog tima, bitno je samo da svi na početku dobiju istu šansu.

Otvoreni čas je zakazan za 12. 12. u 12 h u SC "Magic" u Novom Sadu, a prijava dece (2013-2016. godište) se vrši na mejl [email protected].

- Deca koja imaju talenat i prirodni dar za sport, nekada nemaju mogućnost da treniraju. Iz tog razloga je ovaj projekat fenomenalan, jer omogućava široj bazi mališana se uključe u sport - ističe direktor omladinske škole FK Vojvodina Duško Grujić.

Oko 500 osnovaca iz Beograda, Novog Sada, Niša i Aranđelovca je prve korake na fudbalskom, odbojkaškom, košarkaškom i rukometnom terenu, pa čak i na šljaci, pravilo bez ikakve novčane nadoknade!

Kao što je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi rekao na otvaranju prve školice – ovaj projekat je putokaz kako da sport bude dostupan svoj deci. Zato i ne čudi što ga je podržalo više od 20 naših vrhunskih sportista – Dušan Vlahović, Aleksandar Katai, Miloš Degenek, Marko Lazetić, Stefan Jović, Željko Rebrača, Tijana Bošković, Brankica Mihajlović, Aleksandar Atanasijević, Vesna Čitaković, Viktor Troicki, Ratko Nikolić... a taj niz će se nastaviti ove zime!

Mlade nade imale su priliku da upoznaju zvezde, treniraju pod budnim okom selektora, neki čak i da odu na letnje kampove kod proslavljenih osvajača medalja... Ekipe sačinjene od najtalentovanijih već su prijavljene za omladinske lige u pojedinim sportovima i igraju mečeve protiv vršnjaka iz najvećih klubova u zemlji.

Pogledajte kako su se talenti sa Mabata proveli na gostovanju u SC "Vujadin Boškov", gde su odmerili snage sa Vošinim klincima!

Promo
Promo
Foto: Promo

Promo
Promo
Foto: Promo
Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd