Utorak 19. mar 2024.
Nenad Lalatović

Lalatović: Morali smo da rešimo u prvom poluvremenu! (VIDEO)

Foto: MN Press
Branioci trofeja uspešni na gostovanju.

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa meč šesnaestine finala Kupa Srbije protiv Jedinstva (2:0)  morala da "prelomi" već u prvom poluvremenu.

STANKOVIĆ PRED HOFENHAJM: Nemamo pritisak, to može biti naša prednost!

STANKOVIĆ PRED HOFENHAJM: Nemamo pritisak, to može biti naša prednost!

STANOJEVIĆ OBJASNIO SVOJ IZLIV BESA: Asano je morao da odigra bolje!

STANOJEVIĆ OBJASNIO SVOJ IZLIV BESA: Asano je morao da odigra bolje!

Srećan rođendan STENO! (FOTO+VIDEO)

Srećan rođendan STENO! (FOTO+VIDEO)

Bajern je nadmoćno osvojio prošlu Ligu šampiona, a večeras (21.00) ga očekuje duel s Atletikom, poznatim po sjajnoj defanzivi. Kvota na keca je 1,62, na duplu šansu X2 2,30, dok opklada 0-2 gola nosi kvotu 2,29, a 3+ 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Atletiko.

- Ovakve utakmice su najteže. Jedinstvo ima kvalitetan tim i dobre pojedince, a igrali su na domaćem terenu, koji je nešto manjih dimenzija. Organizovano su se branili, iako nema priče oko toga da se videlo da smo kvalitetniji tim. U prvom poluvremenu smo morali da rešimo meč, jer smo imali tri-četiri stopostotne šanse - rekao je Lalatović, prenosi FK Vojvodina.

- Na poluvremenu sam igračima zamerio da ovakve utakmice moraju da shvate ozbiljno, jer ovo je Kup, igra se samo jedan meč i popravnog nema. Rekao sam im da kad ne iskoriste četiri stopostotne šanse, onda može da usledi kazna iz kontre ili prekide. U drugom poluvremenu smo isto imali dosta šansi, dali dva gola, zasluženo pobedili i kvalifikovali se u osminu finala Kupa - istakao je Nenad Lalatović.

 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd