fbpx
Skip to main content
Nenad Lalatović

BILA JE ANĐEO, SKORO SAM SE ONESVESTIO: Lalatović neutešan zbog smrti ljubavi iz mladosti

Foto: MN Press
Bili su u romantičnoj vezi nekoliko godina

Ćerka nekadašnjeg generalnog sekretara FSJ Branka Bate Bulatovića, Ana je preminula u 39. godini života od srčanog udara. A ona i fudbalski trener Nenad Lalatović bili su u romantičnoj vezi nekoliko godina.

KUP SRBIJE: Poznat treći učesnik osmine finala!

KUP SRBIJE: Poznat treći učesnik osmine finala!

ILIEV SE POVERIO ITALIJANIMA: Partizan ima još dva FENOMENA!

ILIEV SE POVERIO ITALIJANIMA: Partizan ima još dva FENOMENA!

ZVEZDIN PROMAŠAJ NAŠAO KLUB: Od njega se mnogo očekivalo, a sada karijeru nastavlja u Omanu (FOTO)

ZVEZDIN PROMAŠAJ NAŠAO KLUB: Od njega se mnogo očekivalo, a sada karijeru nastavlja u Omanu (FOTO)

Njena smrt teško je pogodila bivšeg trenera Crvene zvezde.

- Kada sam saznao da je Ana preminula, skoro sam se onesvestio! Zvali su me prijatelji u 8.00 sati ujutro da mi saopšte tužnu vest. Ana je bila čovek u pravom smislu te reči. Toliko velika, iskrena i dobra, da je zaslužila da živi 120 godina. Osobe sa tako dobrom dušom retko se rađaju - rekao je Lalatović za Kurir i dodao:

- Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Družili smo se kao deca, posle smo se zavoleli i zabavljali se. Svi patimo za Anom. Ona je bila anđeo sa prelepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jer je bila deo mog života jedno vreme. Kada sam otišao u Šahtjor, Ana je krenula sa mnom. Tada mi je bila devojka i živeli smo zajedno u Donjecku.

- Poslednje tri godine nismo imali kontakt, bila je u vezi, svako od nas je imao svoj život. O Ani mogu da kažem samo sve najbolje. U mladosti sam je mnogo voleo, najviše posle moje bivše supruge Ive koja mi je rodila troje dece - istakao je Lalatović.

Trener saudijskog Al Batina otkrio je koliko je Ana bila vezana za oca Branka Batu Bulatovića, koji je ubijen 26. marta 2004. na stepeništu zgrade FSS-a na Terazijama.

- Dobro znam koliko je Ani teško pala smrt oca. Plakala je i patila mnogo za njim. Batina smrt ostavila je velike posledice na nju. Mnogo ju je bolelo što ubistvo njenog oca nikada nije rasvetljeno. Otišla je gore kod njega... Znam da je sada srećna sa svojim ocem. Bata Bulatović bio je jedan od retkih ljudi koji je svima hteo da pomogne - zaključio je Lalatović

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd