fbpx
Skip to main content
Online klađenje

MERIDIAN PONOVO ČASTI: Jedan klik te deli od NAJVEĆEG BONUSA za online klađenje

Foto: Shutterstock
Kladionica Meridian ponovo časti, ovog puta uz najveće kvote donosi i fantastičan bonus dobrodošlice

Uzbudljiva nedelja je za nama, ali fudbalskom spektaklu nije kraj. Znamo da je u toku reprezentativna pauza, a naše misli usmerene su ka reprezentaciji Srbije, koja traži "vizu" za Katar. 

Nakon Luksemburga, Srbiji sledi duel protiv Azerbejdžana, a pre nego što se uputite ka stadionu, iskoristite bonus za online kladjenje, sastavite tiket, pa i na taj način podržite Piksija i "Orlove". 

Sportska kladionica Meridian vas časti i ove nedelje i zato trk na meridianbet.rs jer vas čeka mnogo bonusa! 

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS BEZ DEPOZITA OD 500 RSD

Najpre, registrujte se na sajtu meridianbet.rs i preuzmite BONUS DOBRODOSLICE OD 500 RSD, a onda iskoristite NAJVEĆE KVOTE NA SVETU i sastavite dobitni tiket. 

A, ukoliko ste već član Meridian zajednice - ne brinite, poklona ima i za vas. 

Dakle, ukoliko imate nalog, a još uvek niste deponovali novac, uradite to ODMAH, jer vas nakon prvog depozita i odigranog tiketa čeka još jedan bonus od 500 RSD! 

Proverite zašto je Meridian kuća najvećih bonusa! 

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije.

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

REGISTRUJ SE I PREUZMI BONUS BEZ DEPOZITA OD 500 RSD

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre!

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Vreme je da sastaviš SAVRŠEN TIKETmeridianbet.rs!

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd