Skip to main content
FK Crvena zvezda

MOŽDA NISTE ZNALI: Koliko Zvezda ima skauta i hoće li biti VELIKE radne akcije (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/Crvena zvezda
Delegacija Zvezda bila u poseti Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Emitovana je nova epizoda, 93. po redu na Zvezda TV, a teme su bile poseta Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu, ali i kako je izgledalo crveno-belo veče u Leskovcu. Sa studentima su razgovarali predsednik kluba Svetozar Mijailović, poslovni direktor Stefan Pantović, kao i fudbaleri Aleksandar Luković i Zoran Rendulić.

NI POSLE BARIJA NIJE BILO OVAKO: Pogodite kakav su doček Zvezdaši imali u Leskovcu (VIDEO)

Jedno od pitanja koje je verovatno interesantno navijačima crveno-belih je ono o broju skauta koji rade u Zvezdi. Kako su objasnili Mijailović i Pantović, njih šest je stalno zaposleno, a ceo odgovor možete da pogledate od 1:23 na snimku. Kapiten Luković je odgovorio na pitanje da li se čuje sa nekim od bivših saigrača, i da li kod njih postoji želja da se vrate u Zvezdu.

Iskusni defanzivac je priznao da je u slučaju Dušana Baste to teško, a da sa Boškom Jankovićem o tome nije ni razgovarao (na klipu od 2:58). Pantović je (na 3:54) otkrio kako bi mogao da se reši problem tapkaroša, dok je na 6:10 snimka pričao o mogućnosti odrganizovanja radne akcije.

- O tome smo razmišljali pošto iza južne tribine postoji gomila šuta i otpada. Razmišljali samo da kada se vreme prolepša da uputimo javni poziv. Ipak o tome još razmišljamo, jer ne znamo kakav bi bio odziv i mogli bismo i da se obrukamo - rekao je između ostalog Pantović.

Rendulić se prisetio crvenog kartona u prvom derbiju (na 6:55).

- Bio je o možda najlošiji momenat u karijeri. Kada sam krenuo ka tunelu očekivao sam da navijači počnu da mu vređaju. Ali su mi navijači aplaudirali 30-ak sekundi - rekao je Rendulić, a ubacio se Luković sa opaskom "E, sad i ti, 30 sekundi..."

To je izazvalo smeh u sali.

DŽAJA OTKRIO DETALJE: Evo šta je GROF tražio od ZVEZDE (FOTO)

POTPUNO BIZARNO: Neverovatan RAZLOG sprečio HARUNU da dođe u BEOGRAD (FOTO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd