fbpx
Skip to main content
FOTO: FK Crvena zvezda

NEMA VREMENA ZA ODMOR: Crvena zvezda odradila prvi trening u Turskoj (FOTO)

FOTO: FK Crvena zvezda
Hladno vreme dočekalo je prvotimce, a s obzirom na to da su oni danas doputovali iz Beograda trening je počeo nešto kasnije, upravo zbog toga niska temperatura u Antaliji i ne čudi.

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su danas u Tursku gde će odraditi drugi deo zimskih priprema. Posle dolaska u hotel i kratkog odmora uputili su se crveno-beli na prvi trening drugog dela priprema, koji su odradili od 19 časova po lokalnom vremenu.

DOŠAO JE I TAJ DAN – Evo zbog čega Premijer liga danas nije u centru pažnje!

DOŠAO JE I TAJ DAN – Evo zbog čega Premijer liga danas nije u centru pažnje!

PREUZELI TRON: Moćni Siti savladao Vilu u završnici i pretekao SVE RIVALE za titulu

PREUZELI TRON: Moćni Siti savladao Vilu u završnici i pretekao SVE RIVALE za titulu

NIŠTA OD EDERE: Zvezda odustala od Italijana, traži se neko kao Katai - jedno ime je izbilo u prvi plan

NIŠTA OD EDERE: Zvezda odustala od Italijana, traži se neko kao Katai - jedno ime je izbilo u prvi plan

U 18 časova i 45 minuta krenuli su iz hotela fudbaleri Crvene zvezde kako bi odradili prvi trening na pripremama u Turskoj. Desetak minuta vožnje delilo ih je od sportskog centra Kaliste, koji je potpuno nov i poseduje sve neophodne uslove za rad. Hladno vreme dočekalo je prvotimce, a s obzirom na to da su oni danas doputovali iz Beograda trening je počeo nešto kasnije, upravo zbog toga niska temperatura u Antaliji i ne čudi.

Po dolasku na teren fudbalere su sačekale strunjače koje su bile postavljene na travi. Dvadeset minuta crveno-beli radili su vežbe istezanja pod komandom Federika Panonćinija, a na kratko su ih samo prekinule prskalice koje su kvasile teren, međutim ubrzo su nakon malo šale i smeha nastavili sa radom.

Sledeća etapa treninga bilo je trčanje sa promenom pravca koje je trajalo desetak minuta. Posle toga crveno-beli momci podelili su se u tri grupe i odigrali ševu, a u njoj par koji je pogrešio ili koji nije uspeo da preotme loptu protivniku morao je da zameni grupu, držeći marker u ruci za to vreme. Radili su fudbaleri na prvom treningu u Turskoj i na taktici, kada su uneli još jedan gol na teren. Šef stručnog štaba Dejan Stanković svojim izabranicima detaljno je objašnjavao nove taktičke zamisli.

Večernji trening završen je istrčavanjem dužina terena, a na licima prvotimaca mogla se videti iscrpljenost, s obzirom da je trening trajao nešto više od 90 minuta. Posle dva dana odmora, koliko su crveno-beli dobili po povratku u Beograd sa Kipra, bilo je očekivano da trening ne bude kratak i lagan. Već sutra prvotimci vratiće se na teren i nastaviti sa napornim radom i pripremama za prolećni deo sezone.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgledaju lepše polovine fudbalera Crvene zvezde

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd