Utorak 19. mar 2024.
Vladimir Vuletić

NEOČEKIVANO: Vuletić POZVAO Zvezdu u POMOĆ! (FOTO)

Foto: MN Press
Crno-beli održali vanrednu konferenciju.

Posle predsednika Milorada Vučelića, javnosti se obratio i Vladimir Vuletić. Potpredsednik šampiona glasno je govorio o nastaloj situaciji, kao i propustima Disciplinske komisije koja je kaznila Crvenu Zvezdu i Partizan oduzimanjem dva boda.

POZIV IZ PARTIZANA: Zakazana VANREDNA konferencija za medije (FOTO)

BOMBA NAD BOMBAMA: Srbin na klupi Čelsija! (FOTO)

Partizan
detalj sa konferencije Partizana
Foto: Srbija Danas

SASTAO SE SA ILIEVIM: Čuveni trener stigao u Humsku (FOTO)

- Stari Rimljani su zeleći da opišu svrhu prava često govorili "pravo je umetnost dobrog i pravičnog". U odlukama DK nema ništa dobrog i pravičnog. Mi jesmo rivali Zvezdi, ali smatramo da za ovo što želimo da kažemo treba da se založi i Zvezda kao i drugi klubovi. Mi se suočavamo sa načinima koji su nedosledni, a ponajmanje pravični. Član IO FSS za regularnost takmicenja Dragiša Binić je neko ko je Partizam prijavljivao preko šest puta - rekao je Vladimir Vuletić na konferenciji za medije.

Drugi čovek Partizana otvoreno je prozvao bivšeg fudbalera Crvene zvezde:

- Binić nije reagovao na saopštenja drugih klubova, prema članu 85. Prošle godine smo se suočavali sa mnogo saopštenja od strane drugih klubova. Na sva ta saopštenja Binić nije reagovao. Ove sezone je bilo četiri saopštenja, a Binić nije reagovao. Zbog toga nije bilo nijedne prijave Binića. Gde je tu doslednost i isto ponašanje u istim slučajevima. Prošle godine smo imali situaciju da je komisija brže bolje odlučila da kazni Marka Nikolića, koji je tada bio trener Partizana. Mnogo je površnosti i aljkavosti u radu ove komisije. Najmlađi član komisije Isidora Cukovic sebi daje za pravo da ne bude juče na saslušanju, jer je bila na skijanju na Kopaoniku. Do 18 časova je trajalo saslušanje Partizana, a zatim je ušao predsednik Zvezde. Gospodin Mijailović je ostao samo 15 minuta i kada je onda komisija mogla da odluči o svim argumentima. Predsednik komisije je Žarko Stefanovic, koji je u jednom momentu bio rekorder po broju funkcija u savezu. Čuo sam da će Zvezda reagovati na ovo, ali je rano govoriti o nekom zajedničkom frontu. Moramo videti kakva će biti reakcija iz Zvezde - kategorično je istakao Vuletić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd