fbpx
Skip to main content
Miroslav Đukić

NIJE MU LAKO: Teško mi što ne igram! Đukić se za sve pita (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Dugo nije u konkurenciji za prvi tim.

Srca navijača Partizan Alen Stevanović osovjio je golom u večitom derbiju, pod rednim brojem 149. Međutim, 4. marta ove godine takođe u sudaru sa Crvenom zvezdom doživeo je težu povredu koja ga je odvojila od terena Iako, se oporavo i počeo trenira nema ga u planovima trenera Miroslava Đukića.

-Oporavio sam se, treniram normalno, sa ekipom već mesec i po. Ne osećam nikakve bolove, povreda zgloba je prošlost. E, sad, što se to malo odužilo- istako je Stevanović u razgovoru za Žurnal.

Alen Stevanović
Foto: MN Press

Priča oko Levskog je propala na lekarskim pregledima.

- U Levski me je pozvao trener Delio Rosi, dobro upoznat sa mojim kvalitetima još iz Italije. Nije tajna: bio sam u Sofiji tri-četiri dana, usled njihove skeptičnosti zato što nisam igrao od marta - morao sam na dodatne preglede. Utvrdili su da još mesec i po, dva, neću biti na „top“ nivou. S druge strane - bio im je odmah potreban igrač. Dogovorili smo se da sačekamo“.

Stevanović je sa crno-belima prošao pripremni period, međutim, posle se sve promenilo.

 - Čini mi se da nisam ni licenciran… Šta da radim. Treniram i čekam. U početku sam vežbao sa strane, ojačao zglob kod Andre Milutinovića, vrhunskog stručnjaka za opravak, sada sam u normalnom trenažnom procesu.

Pričali ste o statusu sa sportskim direktorom?

- Ne.

Trenerom Miroslavom Đukićem?

- Ni sa kim-  ponovio je Stevanović.

Da li zbog toga zamerate šefu struke?

- Ne! Nije to moj deo posla. On je šef, glavni i odgovorni. Ne bih nikad dozvolio sebi da pričam na tu temu. Tu sam, plaćen sam...

Ipak, utakmice nedostaju…

- Kako da ne. Nijedan trening ne može da zameni utakmicu. Teško mi je, ali...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pročitajte i:

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd